Například, její pes spí a ona řekne, ženský klid nebo mi vzbudíte
Belinku…Na druhou stranu ji nevadí, zařvat na děti.
Jaký máte názor vy?
Děkuji.
Upravil/a: Odpovědi.cz
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, dudu, Alesh, Drap, vas999 před 2578 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem kluk z vesnice a zvíře je pro mě „jen“ zvíře. Nikdy bych ho netýral, ale ani taky nikdy nedával na roveň lidské bytosti.
8Kdo udělil odpovědi palec? dudu, ivzez, vas999, sesednizkola, rouzi, hapiky, Muso, independent
před 2578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně to normální nepřipadá. Možná takový vztah ke svému mazlíčkovi může mít jen osoba, která v životě nepocítila lásku k lidem. Tak trošku magor a zároveň chudák.
6Kdo udělil odpovědi palec? dudu, vas999, sesednizkola, rouzi, Rokio, independent
před 2578 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A vůbec, záleží na tom, o jaké zvíře se jedná. Tak třeba, pokud někdo začne uctívat mouchu, co mu létá po pokoji, pavouka v koutě, otravný hmyz, nebo třeba hlodavce terorizujícího spíž, tak je to podezřelé a divné, zatímco pokud bude milovat svého milovaného domácího mazlíčka, kterého má už několik let a prožil s ním pár krásných chvil, pak je to normální (rozhodně vysloveně netvrdím, že to je v pořádku, to už bychom zabíhali do filozofie). A to, o čem píše Kepler, je už něco mezi filozofií a psychologií a určitě stojí za to se nad tím alespoň zamyslet.
Upravil/a: vas999
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |