Je pravda, že pokud to slovo tam bylo již naťukané, automaticky mi ho navrhne? Dám příklad : ver a nabídne to rovnou Věruško. To znamená, že to Věruško tam už bylo někdy napsané? Dá se na to spolehnout?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1112 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nemusí tomu tak být. Měla jsem více dotykových telefonů s automatickou nabídkou slov. Na jakémkoli jsem začínala, byl nový a přesto mi to nabízelo slova. Háže to tam ta nejčastěji používána.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Justin1
před 1112 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s Malvínou, může to tak být, ale NEMUSÍ. Třeba u Androše je to navíc komplikováno i tím, že dotyčné slovo mohlo být napsáno třeba ve webovém prohlížeči PC (nějakém PC messengeru třebas), pokud jsi přihlášená a google tě tedy jednoznačně rozpozná. Nicméně, když tě identifikuje méně spolehlivě, třebas na základě metadat ti může podšoupnout jakékoliv slovo, o kterém se domnívá, že „je tvé“. Takže jednoznačná odpověď neexistuje (kdysi, když se při psaní využíval jen defaultní slovník doplněný „vlastním slovníkem“ [ten se musel mobil „naučit“] to bylo jednoznačnější). :)
0 Nominace Nahlásit |
Je to různé. Většinou bývá nějaký slovník naimplementován do začátku a ten se může (ale také nemusí) dále učit. Je třeba vědět jakou konkrétní aplikaci tam jako klávesnici máš a pak můžeš zjišťovat jaké má možnosti.
0
před 1109 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Díky, ale mně spíš šlo o to, že to slovo bylo v šestém pádu, pochopím když to navrhne Věruška, ale rovnou Věruško??