Gram je ¨jednotka hmotnosti. Mililitr je jednotka objemu. To jsou dvě různé fyzikální veličiny, které nelze spojovat v jednu.
Pro ilustraci: Litr vody váží zhruba jeden kilogram.Litr zlata zhruba 20 kiligramů.
0 Nominace Nahlásit |
Z diskuze jsem pochopil, že ti jde o psí granule. V každém lepším obchodě s krmivy prodávají odměrky, pro převod objemu na hmotnost. U prémiových krmiv je odměrka většinou součástí balení.
0 Nominace Nahlásit |
Ani kdyby jste si zjistili hustotu granulí, tak vám to nebude nic platné při převodu na objem ! Ty granule totiž celý objem vzhledem k tvaru nevyplní. Objemu bude třeba podstatně více. Tím více, čím větší ty granule budou. Také bude záležet na jejich tvaru.
Granule si zvaž na kuchyňské váze a objem si označ v jakékoliv vhodné průsvitné nádobě. Pak již jenom odměřuj. Jinak se k tomu nedopracuješ !
Pokud máš již u granulí uvedenou dávku krmení v ml, tak stačí si zjistit ten objem 80 ml, zde s tím již bude počítáno. Objem stanovíš třeba porovnáním jiných objemů. Na př, 100 ml lahviček atd. Na každé nádobce je uveden její objem.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Nezlobte se, toto není otázka dosahující standardu průměrně
inteligentního jedince.
Čistě teoreticky se hmotnost 80 ml něčeho může limitně blížit jak
nule, tak nekonečnu.
Z diskuse je patrné, že vám jde o psí granule. Bylo by vhodné to uvést
u vaší otázky.
Dále z diskuse vyplývá, že neznáte hustotu a nemáte odměrný válec.
Tudiž, jelikož vaše maminka zcela jistě má kuchyňskou váhu, bych vám
doporučil nevymýšlet hlouposti a granule zvážit.
Upravil/a: quentos
0
před 3218 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na tuhle otázku nelze odpovědět, protože neznáme hustotu dané látky.
0
před 3216 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zelí : Pane chytrý já nemám váhu ani mámu. Kdybych měl váhu tak si to odvážím sám jelikož ji nemám tak se tu na to ptám . Odpoved jsem už získal od inteligentních jedinců což Vy do ní nezapadáte. Takže si svoje chytré kecy nechte pro stejně chorý mozky jako máte vy . Můj ty bože … oblečená opice…
Udejte hustotu daných granulí, bez toho to spočítat nelze. Nebo je nasypte do odměrného válce a odpověď máte hned…
annas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2620 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1003 |
Astronomie |
Fyzika |