Diktafon je součástí základního vybavení tohoto telefonu. Potřebuji vědět, jak dlouhý záznam mohu pořídit, nejlépe v kuse. Nikde v Nastavení jsem to nenašla. Díky:-)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, bolak před 4323 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Nepíšeš jakou máš kapacitu paměti, takže nejjednodušší bude mrknout na heuréku, zvolit typ kterej máš, vlézt u toho mobilu do poradny a zeptat se lidí co už ho vlastněj.
A nebo mě napadá ještě jedno spešl řešení ;) to by se ti mohlo líbít, mrkni se kolik máš volnýho místa na kartě, zapiš si to někam, nahraj přesně minutu záznamu, ulož do souboru, ve vlastnostech/detailech souboru se podívej, kolik zabírá místa, zapiš si to někam a pak už si to jen spočítáš podle rovnice:
(volné místo na kartě) / (velikost souboru) = ?
a vyjde ti přibližná kapacita záznamu v minutách :) Samozřejmě se to taky bude odvíjet od toho, kolik ti aktuálně zbejvá na kartě místa. Taky si musíš nastavit aby se ti záznam ukládal na peměť karty a ne do paměti mobilu a bude záležet i na tom, jak máš nabitou baterii, protože používání diktafonu žere určitě víc, něž když máš mobil jentak pohozenej někde v montérkách a nic na něm neděláš…
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana Nahlásit |
Záleží na kvalitě záznamu a volné paměti v mobilu. Určitě víc jak 2 hodinky se tam vejdou.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že záleží jak plnou budeš mít paměť telefonu , tak tolik se ti tam vejde.
0 Nominace Nahlásit |