Ty woe… A kde jsou data, z čeho šetříme?
Už jsem ti to vysvětloval, Jacku- prostě NEMÁŠ UTRÁCET! Vizhttps://www.odpovedi.cz/otazky/od-kolika-milionu-je-cech-povazovan-za-bohateho
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 1851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Právě jsem se rozhodl, že si nekoupím vilu na Ořechvce, ušetřil jsem 25 milionů.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, kolik ročně ušetří moje domácnost, ale já ušetřím měsíčně přesně 3.275 Kč, pokud nepoužiji peníze na variabilní výdaje (potraviny a nápoje – které si sám koupím, dary, bankovní poplatky a ostatní). Do toho nepočítám svoje investice, které generují zisk.
0
před 1851 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na konkrétní položce ve vtahu k čemu. Typicky dnes oproti dobám mládí DOST ušetřím na položce chlast, bary/noční kluby, ženy. A to navzdory tomu, že si (sem tam) kupuji jen jakostní vína v úplně jiných cenových kategoriích, než kdysi. (JNJ, je to z nouze cnost, přiznávám. Chlastat [a spoustu dalších bezva věcí] mám lékařem zakázáno, takže když už hřešit, tak ať to za to stojí. ;) :D) A když občas zajdu do společensko vzdělávací informační instituce na mariáš, syrečky/utopence a obecné zvýšení osobnostního rozhledu, tak těch několik pivek obvykle pokryji z výhry. ;) :D :D
Nemůžu si pomoci, ale neměls na mysli kolik USPOŘÍTE? (spoření a šetření NENÍ to samé) ;) :D :D
0
před 1850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi tak mega. A proto ji lze považovat za bohatou domácnost.
0
před 1850 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nesmyslně položená otázka. Ušetří na čem? Jak? Ušetřit lze například výměnou žárovek (možná), změnou spotřebitelských návyků, snížením požadované teploty na vytápění, sprchováním se ve studené vodě,…
0
před 1849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek