Doplňuji:
Děvčata dám na vás.Nebudu proplachovat a poprvé zkusím zahustit tím
bramborem.Jinak zahušťuji jíškou.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, flodur před 5095 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já neproplachuju vůbec, až je měkké tak zahustím bramborem nastrouhaným najemno a provařím.
0 Nominace Nahlásit |
Já ho taky neproplachuju. Vždyť ta šťáva je výborná.
2Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, elektrikář
před 5095 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také i já vůbec neoplachují,dám zelí vařit,asi po 25min. přidám zvláště osmaženou cibulku na slanině a potom jen zatřepnu hl. moukou a ještě nechám provařit,přeji dobrou chuť.
0 Nominace Nahlásit |
Neni treba proplachovat,zeli pak ztrati tu kyselost.Taky neproplachuju a pak ani neni treba dochucovat.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom jak je kyselé.Nesmí to kroutit pusu. Někdy jej propláchnu jen půlku.
0
před 5092 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Škoda vyplachovat vitamíny. Někdo zelí přislazuje. Než přislazovat,je lepší do zelí nastrouhat mrkev.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |