Zdravím,
Váhám zda do toho jít, když to vypadá tak krásně. Představa tohoto
výdělku by se mi velmi hodila. Co si o tom myslíte vy?
http://zdarma-iphone.blog.cz/
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr před 4940 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já osobně bych do toho nešel chtějí moc důvěrných údajů a nevěřím tomu.Na co potřebují číslo kreditní karty.Nevím jestli to není riziko.Aby to nebyl nějaký podvod.Mě to připomíná letadlo.Ale je to na tobě jak se rozhodneš.To je jen můj názor.
0 Nominace Nahlásit |
Tak tohle ověřený výdělek skutečně není. Ověřený výdělek na internetu sice existuje a funguje,hodně lidí to vyzkoušelo, a jsou to klikačky na reklamní bannery,ale né úplně všechny jenom něktéré,donedávna byla u nás v česku hodně oblibená služba bux.to,která už ale moc nevyplácí,ale jak říkám je to jediný způsob který funguje. A fungovat bude i nadále.
0 Nominace Nahlásit |
tento výdělek je skutečně jen pro ty první registrované.
Výdělek na internetu možný je, seriózních nabídek je ale zoufale málo: jednou z nich je i placené vyplňování dotazníků. Sama tuto činnost vykonávám již cca 7 let. Je to ale nepravidelné a živit se tím rozhodně nedá 🙂.
0 Nominace Nahlásit |
Klasické letadlo. Číslo karty bych rozhodně nikam při žádné registraci nedávala. A ani na to nikoho nenalákáte… Hlavně kvůli takovéto důvěrné informaci.
0 Nominace Nahlásit |
Vaše číslo karty mi stačí, abych na internetu v některých obchodech nakupoval. Tak bacha na to.
0
před 4940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když na internetu je tolik příznivých odkazů, že se mi nechce nevěřit. 2 lidi do měsíce bych snad našel ne? Potom bych měl iPod shuffle v hodnotě 1000.