Kam si ukládáte tel. čísla lidí. Do SIM karty, nebo přímo do paměti mobilního telefonu? Pokud mobil ztratíte, operátor vám vystaví novou SIMku, tak by tam měli být i kontakty. Čili lepší je si ukládat všechno na SIMku, nebo ne?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4607 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kontakty ze simky se dají použít v jiném mobilu. Jinou výhodu to nemá, protože když ztratíte mobil, tak ho zpravidla ztratíte i se simkou. Operátor vám sice vydá novou, ovšem bez kontaktů. Ty jsou uložené jen na simce, nikoli u operátora. Pro případ ztráty je potřeba mít zálohu. Řeším to tak, že pravidelně synchronizuju kontakty mobilu s adresářem Outlooku.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, david22, osamělývlk
před 4607 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
operator sice SIMku vystavi ale cistou – sice stejny cislo ale kontakty zadny…ja si je davam do telefonu a pak zalohuju pres soft do PC
3Kdo udělil odpovědi palec? KdoSiOdJinud, Hlada, david22
před 4607 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdyz telefon ztratis, prijdes o kontakty stejne. Presto mam kontakty vzdy na simce. Vymenim-li telefon mam kontakty vzdy u sebe. Uz me 2× telefon odesel v zarucni dobe. Tel sice opravili, ale vratili v tovarnim nastaveni. Nejlepsi zpusob je zalohovat kontakty v pc, ale je pravda, ze to taky nedelam.
0 Nominace Nahlásit |
Kontakty a celý obsah mobilu mám zálohované v programu pro Sony Ericson
My Phone. Mám zde takto zálohované i všechny SMS zprávy které jsem dostal
a které v telefonu smažu.
Telefon je s tímto programem sesynchronizovaný a promazávání zpráv
v telefonu nebo úpravu kontaktů dělám z tohoto programu.Takto archivované
kontakty mám potom ještě vytisknuté na papíře a schované
v šuplíku.
Jinak mám zálohu ještě na paměťové( ne SIM kartě !) kartě v telefonu. Ta se ovšem i z telefonem taky ztratí. Dala by se ale vyndat a v telefonu používat jiná. To mám hlavně kdybych jsem musel telefon měnit nebo kupoval nový. Jiný než Sony Ericson bych stejně nekupoval. Zálohu kontaktů na paměťovou kartu ale neumí každý telefon.
0 Nominace Nahlásit |
Na SIM. Pokud nestačí kapacita, aspoň ty důležité.
Při ztrátě mi operátor „nahrál“ kontakty na novou SIM.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek