Jdeme já a moje holka, dá se říct, že na rande… Nevím jestli jí mám koupit květinu, protože nevím, jestli by ji chtěla tahat celou dobu po městě s bonboniérou. Co bych měl podle vás udělat?
Zajímavá 0 před 2795 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pozvi ji cestou na něco dobrého, nebo jí dones na setkání nějakou
drobnost – záleží samozřejmě, kam jdete a na jak dlouho, ale tahat se
třeba na půldenním výletě s kytkou či bonboniérou je nesmysl…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Ideální řešení je spíš ta kytka, ale s možností, že po předání ji bude moct někde odložit, tj. např. že jdeš za ní domů, dáš ji kytku, ona si ji hodí do vázy domů a jdete. 😉
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit |
Bonbonieru určitě neee.
Jedna květina zcela jistě potěší, záleží ale na plánovaném
programu.
Na delší procházce bude překážet a vadnout, při kratší v poho,
v restauraci vám poskytnou vázu.
0 Nominace Nahlásit |
No, manželka by mě teda hnala s bonbonierou nebo jakoukoli jinou sladkostí :D Moje žena si potrpí na květiny. Kde je kupujete nejraději? Jako myslím tím, kde je objednáváte?
Nazdar, už to tady bylo. Florea je super. Mají čerstvé a hlavně fakt krásný kytky. A mají certifikát kvality. Fakt bych je volil. Já s nima mám tu nejlepší zkušenost.
Jakou květinu jsi zvolil? Když pak budeš ještě objednávat, zkus ten box květin, ten je luxusní :)
Jestli chceš krásné a čerstvé květiny, tak se obrať na toto online květinářství www.florea.cz/produkty/kytice-ruzi-1. Vždycky když chci ženě udělat radost, tak jí nechám poslat do práce kytici růží a to poděkování od ní vždycky stojí za to ;)
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |