Podle mého názoru, žádná drogerie není nejlevnější, protože každá má levné vždy různé výrobky, tzn., že bychom museli chodit do každé drogerie zvlášť a to se nám samozřejmě nechce, protože první drogerii máte blízko tak tu druhou máte zas pár kilometrů daleko. Takže to vždycky všechno koupíte v jedné drogerii, kterou buď máte poblíž anebo kterou si oblíbíte. Já mám třeba ráda Rossmann nebo DMko.
0 Nominace Nahlásit |
dm kdyz si tam udelate slevovou kartu tak je to na 55 procent za polovicni cenu a s tou kartou vihravate super ceny mam to overeny
0 Nominace Nahlásit |
To asi záleží na aktuální akci, co ta která drogerie zrovna má. Jednou
se víc vyplatí koupit řasenku v DM (zato aviváž mají drahou), příště
je levnější u Rosmanna… A člověk aby kvůli 10 věcem utíkal do
10 různých obchodů :)
Obecně se asi dá říct, že pokud chcete za drogerii měsíčně ušetřit
sumu, která už stojí relativně za řeč, vyplatí se kupovat privátní
značky jednotlivých řetězců. Výhodou je opravdu výrazně nižší cena
než u známých značek (často i o polovinu a víc), nevýhodou omezený
sortiment (např. dekorativní kosmetiku mezi nimi, až na několik vyjímek,
nenajdete).
Otázkou je, nakolik se vám tyto výrobky v konečném efektu vyplatí, když
budete muset na každou dávku špinavého nádobí použít dvakrát tolik
saponátu a každý talíř šudlit 10 minut, aby ta mastnota vůbec pustila.
Neříkám, že všechno je nekvalitní, ale vesměs mám špatnou zkušenost.
Třeba výrobky značky Tesco bych si už nikdy nekoupila, ale kosmetika z DM
(Balea, Alverde) je docela dobrá. Člověk si musí sám najít to svoje
0
před 4982 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Podle toho na co na něco je levnější DM na něco Příroda a na něco HMko
0
před 4982 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi jak na co. Kvůli něčemu chodím do DM, jindy do Rossmanna… Jindy do
Tesca, když mají akci :)
Ale na domácí čističe (nádobí, praní, čističe na koupelnu, kuchyň,
zem…) používám výhradně výrobky Amway.
0
před 4982 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, nejlevnější drogerie… To je docela zavádějící otázka… Já třeba kupuju kvalitní německou drogerii na netu, a to na https://www.drogerie-domu.cz/. Jako do Německa nepojedu, to by se prodražilo, ale tady vyjde super… takže fakt záleží!
Já jsem zatím neměckou drogerii nekupovala, ani s ní nemám zkušenosti, ale slyšela jsem, že je to vážně kvalita. Jakou tu značku ty používáš? S jakou jsi spokojená?
Můje oblíběná značka pracích gelů je Waschkonig. Peru v ní moc ráda. Tak to je moje zkušenost.
za mě rozhodně www.notino.cz tam nakupuji parfémy nejčastěji a i kosmetiku, vyplatí se to a je to do druhého dne
takže prosím vás co bych měl koupit ženě? tip, rada? Asi sadu to vypadá nejlíp, tak to bych ocenil
A vy mi taky dáte nějaký tip? co vím třeba voní, nebo co jste naposledy kupovali za parfém?
Záleží co manželce voní, jako sada je vždycky nejlepší, nebo se doma koukni co používá a podle toho nakup
Tak kterou dárkovou sadu nebo parfém mám manželce koupit? něco říkala o chloe a takových blbostech, tak nevím co z toho je nejlepší
Já jsem minulý týden si koupila https://www.notino.cz/chloe/roses-de-chloe-toaletni-voda-pro-zeny/ a super, krásně voní, prostě mi vyhovuje :))
něco takového jsem si i představoval no uvidím jak to bude nebo nebude pokusím se něco vybrat, snad vyberu dobře
Moc skvělý dárek je dárková sada parfémů nebo krémů… https://www.notino.cz/darkove-sady/ to se mi vždycky líbí, obzvlášť parfémové sady :D
dárek pro ženu poradíte? Jakou kosmetiku, parfémy, nebo tak něco? co udělá radost? Jsem v tomhle fakt docela marnej
při zamyšlení se, to zas tak hrozné není, všechny ty vůně jsou si dost podobné, takže vybrat jednu ideální v mém případě není problém
Je těžké vybrat jenom jednu vůni, mám ráda hodně parfémů ale myslím že tři nejlepší bych mohla dát :)
Já jsem na narozeniny dostala tuhle krásnou sadu https://www.notino.cz/tiffany-co/tiffany-co-darkova-sada-iv/ a moc spokojená, nevím co voní a co ne, ale mně se tohle líbí
jestli můj názor taky něco znamená :D tak se taky přidám, tak nás víc nasměruj a uvidíme kam se to posune
též moc ráda pomůžu přotože tohle fakt miluji, klidně stačí malej náznak něčeho o co se chytit a vybrat
Omrkni internety tam je hodně takový sad a dárkových balení, klidně taky poradím, ale chtělo by to někam nasměřovat.. jaký tip, značka…
ideálně nějakou sadu, joukal jsem se na parfemy dg a docela bych asi vybral jen jich je strašně moc
prý je to dobré v obchodě www.notino.cz budu kupovat jako dárek parfém, ale nevím moc co vybrat
a už se ti nějaký podařilo vybrat nebo ještě ne? :) klidně poradím, ale spíš mě zajímá výsledek, co jsi našla a koupila za dáreček?
Mně by taky stačil. s mužem si tak vždycky dáváme parfémy a necháváme se překvapit, tak musím mu taky nějaký vybrat, no ale stále nevím jaký
jakože pro ženu vždy lepší nějaká sestava nebo sada, to se musí nechat, ale nevím co má ráda tvoje žena. jako mně by parfém stačil
tak ten parfém nebo se mrkni na nějaké super kosmetické sady, nebo parfémové sady, ty jsou dost fajn, takže tím dle mého neurazíš
jaké teda máte ještě tipy na obchody nebo přímo na super ceny? Mám pocit že skoro snad o ničem nevím…
NO mé zkušenosti jsou takové že když jsem se koukala na internetu tak rozhodně tam mají velký výběr a cenově je to super :))
tak dobré je to v www.notino.cz ne? tam jsem naposledy nakupovala a dost jsem si vybrala, ale to asi víte ne?
něco na tom bude, to je fakt :) a jaké parfémy si nakupuje, nebo které ty kupuješ jako dárek? Teda pokud …
co já vím, tak moje docela často nakupuje na notino a vždycky se chválí jaké má nové a levné parfémy :D ale co a jak tam je moc netuším
no vidíte ženský, tak to by jste mi mohli poradit kde mám koupit nějakou super kosmetickou sadu parfémovou pro manželku a jakou co?
Na cenu těžko říct, to mi přijde docela rozdílné, ale je fakt že kosmetiku a parfémy kupuji jinde než prášky a tak..
když kupuji parfém jako dárek, tak většinou kupuji ten u kterého vím že se bude líbit :) a tak se vždy trefím a udělám radost
často to takhle taky praktikuji, ono záleží co člověk kupuje a taky pro koho :) ale většinou si taky nechám záležet
mám moc ráda tuhle coco vůni https://www.notino.cz/chanel/coco-mademoiselle-parfemovana-voda-pro-zeny/ tak třeba by se líbila, ale nevím nedovedu odhadnout, neznám manželku
holky můžete poradit kde je to dobré na nakoupení nějakých kosmetických či parfémových kazet pro manželku?
Taky vždycky pak moc nevím kde je to dobré a vždy si vyberu něco co se mi hrozně líbí a pak jen hledám kde je to za přijatelnou cenu
dosti dobré mi to příjde v www.notino.cz tam jsem vždycky nechala o polovinu méně než v jiných obchodech
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |