Zdravím,nemáte někdo zkušenosti s dobrým šamponem?Mám roztřepené
konečky,vlnité a suché vlasy.Vyzkoušela jsem mj.Schaumu a Baleu a s obojím
naprostá nespokojenost.Neznáte nějaký dobrý šampon
příp.značku?(kromě těchto dvou)Moc by mi to pomohlo,děkuji.
Doplňuji:
Může to být i klidně jen značka šamponu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4420 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To není úplně o šamponu, ale o celkové péči. Navštiv nějaké
kvalitní kadeřnictví a nech si něco doporučit. Měli by ti udělat
i vlasovou kůru, ta tomu hodně dodá a samozřejmě by to chtělo aspoň
trochu zastříhnout.
Jinak pokud se nebojíš investovat, pořiď si modrou sadu od Redkenu (ke koupi
v kadeřnictví, případně na internetu) – šampon, který tím, že nemá
pěnidla se musí v lahvičce ředit, takže ti vydrží až půl roku (ale
bacha, může se používat v kuse max rok, jinak ti může podráždit
pokožku vlasů) k tomu doporučuji kůru a balzám ze zlaté řady Redkenu,
může být i modrá řada.
Případně levnější a také kvalitní varianta je řada Klorane s Mangem
(ke koupi v lékárně). Samozřejmě jen šampon nestačí, chce to ještě
hlavně kůru, případně i balzám a sprej na vlasy.
Šamponem to nikdy nikdy nevyřešíš – vlastní zkušenost. Chce to ještě
aspoň kůru a balzám plus pravidelné návštěvy kvalitního kadeřníka.
A na ty kejdy z drogerie se rovnou vykašli, pokud nic neřeší.
Doplňuji:
případně, pokud chceš ještě levnější variantu, doporučuju kůry od
Gliss kur, nejlépe tu černou. Pravidelně používat a také to má výsledky.
Samozřejmě nesrovnatelné s předchozími (ale je možné to používání
střídat, abys ty dražší ušetřila)
Upravil/a: elvan
0 Nominace Nahlásit |
Roztřepené konečky se musí zastřihnout. Také, aby vlasy rychleji rostly, je třeba, aby je kadeřník cca 1× za 2 měsíce střihnul. Mně kadeřník doporučil Glüss Kür, že nemám utrácet zbytečně drahé peníze, Glüs Küs obsahuje Kerastan, který vlasy potřebují k výživě a jsem s ním spokojená. Kup si i masku a 1× týdně si ji dej na vlasy.
0 Nominace Nahlásit |
KAWAR.prirodni,bez chemie,s mineraly z mrtveho more.250ml stoji 235kc.vyzivi vlasy a ozivi je.objednavam jej v lekarne.
0
před 4419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Loreal expert liss ultime – mám vlasy přesně, jako ty. Ke všemu mám ještě hrozný objem a husté vlasy a tenhle šampon mohu 100 % doporučit. Dělá vlasy pevnější a lesklejší, s roztřepenými konečky nemám problém od té doby, co ho používám (samozřejmě, občas se musí zastřihnout ;)). A k tomu můžu doporučit i tuto masku a balzám po mytí. Ale není to jeden z nejlevnějších šamponů a nekoupíš ho v každé drogerii, nejlépe ho seženeš na internetu :).
http://vlasy-loreal.cz/cz_liss-ultime,22.html
0
před 4413 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co jsem začala používat přírodní kosmetiku, tak zejména na vlasech je to hodně znát www.milujubio.cz/benecos-sampon-aloe-vera-200ml-bio-veg?search_query=benecos%20sampon&fast_search=fs
Kdo má kvalitní šampony, tak je značka benecos a největší výběr mi přijde, že mají tady na tom eshopu www.milujubio.cz
Holky, ty c používáte tu bio kosmetiku, můžu se vás jen zeptat, jak jste s ní spokojené? Teda hlavně co se týká zlepšení kvality vašich vlasů. Vidíte nějaké zlepšení?
Já jsem měla hodně slabé vlasy… Začala jsem proto na doporučení používat šampon šampon Rhassoul URTEKRAM a teď mám vlasy krásně silné, vyživené a posílené.
Hele, podle mě jsou nejlepší šampony ty přírodní. Bez chemie. Já třeba tyto šampony používám a jsem spokojená. Používám BIO šampony zn. Benecos. Vlasy jsou po nich skvělé, vyživené, lesklé a silné. Kupuju na milujubio.cz.
Já zase úplně nějvíc miluju zn. Benecos :) Ta je parádní. Kvalitní vlasová kosmetika. Vlasy jsem měla mdlý, než jsem ji začala používat… A jsem nadšená!
A prosím tě, já jsem se na https://www.milujubio.cz/benecos-swb/ a ten Benecos nemá jen vlasovou kosmetiku, ale má třeba i dekorativní kosmetiku. Tu taky používáš?
Jj, má… Já od ní beru jak vlasovou, tak i tělovou kosmetiku a sem tam i dekorativní. ta mi přeci jen vydrží déle, než ta ostatní kosmetika :)
Pajko, nevím, zda to víš, ale tu bio kosmetiku zn. Urtekram mají už i v Globosu! Což je super. Je to hrozně pohodlný. Byla jsem tam minulý týden a hned jsem si ji musela koupit. Šamponu mam ted hodne :D
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |