Nedovedu vybrat jednu. Líbí se mi všechny. No dobře, když jednu, tak je to růže.
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, kde tu krabičku koupil? Zrovna hledám přesně tento typ květiny pro manželku k výročí. Díky moc.
Nazdárek, já doporučuju tuto kytku https://www.florea.cz/produkty/kytice-100-ruzi-1. Hej, udělá fakt radost. Je to luxusní kytka. Moje z ní měla radost jak blázen.
Moje žena kytky miluje. Dřív jsem chodil do květinářství. Ale co jsem objevil Florea, nakupuju jen tam :) A jako doporučuju. Kytky mají nádherý.
Tady si myslím, že by si mohl vybrat www.florea.cz/produkty/kvetinove-krabicky-1. Cenově jsou na tom nejlíp v poměru s konkurencí.
No, jako ano, ale mě se u te florea spis libi to, jakou mají nabídku. Ty kytky od nich jsou senzační a čerstvé. A to opravdu oceňuju.
Tak to jsem asi ani tak moc neřešil. Pro mě byla důležitá kvalita a tu jsem teda u florea našel :)
Mně u nich nadchlo to, že ta florea dělá a doručuje kytice fakt čerstvý. To je dneska docela problém. Však jsem se taky už spálil… No a taky je u nich super to, že doručujou po celé čr.
A s tou krabičkou květin máš zkušenost? Jaké jsou tam kytky? Dle výběru nebo je to tam předvolené?
Já miluju růže. Není to klišé, je to prostě tak. Manžel mi k výročí nechal doručit krabičku s květinami a super. Já jsem byla dojatá a květiny vypadají nádherně. Nechal ji doručit od florea. A doporučuju!