zjentek

Které z částí povolebních proslovů prezidentských kandidátů vás nejvíce oslovili?

Tak jsem si tyto proslovy poslechl i já, zjentek. To proto, abych byl takříkajíc v obraze a neuniklo mi nic podstatného. A podstatné jsem v proslovech tedy hledal. No… Vážně jsem dychtil po podstatném, že cosi takové zazní. Hledal jsem v proslovech jakousi tu úroveň, víte? To byla možná chyba, jsem prostě důvěřivý no… Tak ale určitě za zmínku by tedy stála věta A. Babiše, která mě nakonec nejvíce oslovila, cituji: „…Takže bych byl úplně jiný prezident, no, a byl bych určitě dobrý prezident“. Konec citace. Děkuju.

Zajímavá 0 před 671 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Filip84

S ohledem na tu skutečnost, že blbé kecy a pindy nepovažuju za podstatné, žádný „povolební proslov presidentských kandidátů“ jsem neslyšel, slyšet nebudu, a proto mne neoslovil žádný.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Tuto větu jsem v proslovu AB neslyšel. Poté, co 2× zopakoval „KGB“ se mi zvedl kufr a dál jsem nic nevnímal

0 Nominace Nahlásit

da ny

Žádné.
Takového „požitku“ jsem se raději vyvarovala.
Tlachy a špínu poslouchat nebudu. Těch 14 dní si „užiji jinak“. Potěšil mne minimální počet hlasů paní Nerudové. Mám jasno, co pak budu dělat. Žádná volba z možných, pro mne není „dobrá“….
Jak jsem se na této stránce již zmínila (v jiné odpovědi), už mne nějak netěší/nebaví volit „menší zlo“. Zlo, zůstane zlem…..

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Něco jako „dělal jsem a budu dělat pozitivní kampaň. Ale vážně nechápu jak někdo může volit bolševickou s… když může volit mně, co nikdy s komunistama neměl nic společného“ stručný vícuc ze sdělení A.B.
Mám v rodině voliče A.B. ale po tomhle je jeho přesvědčení výrazně nahlodáno. Snad to vydrží.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

Jen pro pořádek, mluvím o živém vstupu pro Události ČT: https://www.ces­katelevize.cz/po­rady/1097181328-udalosti/223411000­100114/cast/956831/

Nový příspěvek