Patnáctiletý adolescent, který právě pohlavně dospěl (už může mít sex), říkal dvojsmyslné vtipy, flirtoval a dělal lehce sprosté gesta (některé i sám vymyslel) na žákyně střední školy, kterou navštěvoval. I přes jejich nelibost v tom pokračoval několik měsíců a pak se trochu zmírnil. V průběhu této akce ho pořádně zmlátila jeho spolužačka, přičemž se nijak nebránil a ani to nepráskl.
Co byste tomuto floutkovi uložili za trest nebo byste ho raději poslali k psychiatrovi nebo byste použili kombinaci obojího?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? jirka F, aliendrone před 2046 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už jen „záhada“, kterak může JEDINEC páchat HROMADNĚ cokoliv je nad moje chápání. ;) :D
Já bych to neřešil, je pravděpodobné, že z toho vyroste. Venkoncem zasloužený průplesk ustál jako chlap (píšeš že se nebránil ani nebozoval), takže za mne v pohodě. :)
3Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, Mc Merkurion, Rokio
před 2046 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sexuální harašení je pojem, který k nám byl zavlečený z ciziny. Týká se chování, které v našich krajích není problémem. Když u nás někdo přežene míru toho, co je mu dovoleno, obdrží ve zlomku vteřiny fyzický trest a tím je záležitost vyřízená, jak jsi ostatně viděl z reakce spolužačky. Žádné další opatření není potřeba.
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Rokio, aliendrone
před 2046 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Teď je to v pohodě, ale až bude kandidovat na soudce nejvyššího soudu, tak mu to dají pěkně sežrat. Mezitím se to blbství ze západu totiž pěkně rozvine i u nás.
https://echo24.cz/a/SP2DB/drama-skoncilo-kavanaugh-se-stal-soudcem-nejvyssiho-soudu-usa
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Rokio
před 2046 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyloučila bych ho ze školy.
Jak může maturant napsat lehce sprostÉ gesta?!?
0
před 2046 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek