Jak pro koho, někdo by si ten trest smrti vybral radši a měl by pokoj. Já jsem toho názoru, že každý, kdo spáchal nelidské zločiny, tak by si to měl odpovídajícím způsobem měl vyžrat až do dna. A pokud možno, ještě hloub, ze života bych mu udělal peklo na zemi, ať si to užije a uvědomí si, co udělal jiným.
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na lidské osobnosti, povaze, zdraví......, říká se, že si člověk (samozřejmě ne každý) zvykne i na šibenici. Zase než být ve středověku jako otrok na galejích, raději tak bych bral ten krimošník.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Pro mne by bylo horší, kdyby mne odsoudili na 350 let bez možnosti jít na půlku na svobodu, jak je tu v Americkém soudnictví.
0 Nominace Nahlásit |
Na doživotí, snídaně, čtivo, oběd, posilovna, mobil, večeře, televize, dle chuti mohu, ale také nemusím pracovat, sem tam balíček od příznivců, dále humanisti a podobná kompánie se postará, abych moc netrpěl za své činy a.t.d.
0 Nominace Nahlásit |
Doživotí. Ovšem samozřejmě za předpokladu, že by to byly věznice jako třeba v ruském Vladimiru nebo někde v Keni, aby to vypadalo jak ovězení a ne jako luxusní hotel na riviéře.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek