Jiný-uvedte
Žádný extra pořad nemám,ale preferuji přírodu a techniku. Nejčastěji mám souběžně puštěn počítač a ČT24.
0 Nominace Nahlásit |
To byl náš hit
Ale nejvíc ze všeho mě pobaví koukat v noci na zasedání parlamentu :(
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Expozituru.
První dva jmenované jsou plytké hovadiny, dívat se na žrádlo v TV je zbytečná provokace žaludku a talentové show taky zrovna nemusím, obzvlášť když jsou takhle nešťastně komerčně zpracované.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Discovery, Viasat a podobné. To co je v anketě uvedeno sledovat je ztrátou času – alespoň pro mne. Tedy někdy „Talent“ si pustím jako kulisu.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ulice
když je Ulice tak se na ni podívám a pak si pustím Retro music český kanál,nebo sat.hudbu,pak třeba film,ale jsem více méně na PC..
0 Nominace Nahlásit |
To byl náš hit
A ještě Česko Slovensko má talent,někdy Ulice,Comeback a Okresní přebor.
0
před 4742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Já teď hodně sleduju Partičku,jak českou,tak slovenskou,ale baví mě i Epozitura :)
0
před 4742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Jaks dal dohromady tenhle hroznej výběr? Pravidelně sleduju akorát Dextra, nepravidelně potom Akta X. Dlouho mě bavily ještě i jak je dávali asi počtvrtý či popátý za sebou Simpsonovi, ale to před několika týdny započatý asi šestý kolečko od začátku už je moc i na mě.
0
před 4741 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To byl náš hit
Tento pořed sleduji i když mě dávájí něco jiného na jiném kanálu. Prostě vždy na to koukám.
0
před 4741 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Nesleduji žádný z těhlech pořadů – spíš si pustím nějaký film
0
před 4741 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný-uvedte
Když už televize vůbec, protože, podle mne je v ní neskutečné h…o, tak starý a dobrý Sex ve městě, běží na Prima-love.
0
před 4740 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro uživatele SYD.Vybral jsem je proto,že je to pět nejsledovanějších pořadů na třech nejvějtších komerčních stanicích.
Inu dobrá, já jenom občas prostě zapomenu, že aby mohl existovat nějakej průměr, nad kterým se my výjimeční pohybujeme, musí zákonitě existovat taky nějaká masa těch ostatních „béée“ 😁
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |