Kupujeme přes internet granule ND nebo Marp. Na rozdíl od některých jiných jsou bez obilí, které většině psů neprospívá.
0 Nominace Nahlásit |
My kupujeme většinou Brit nebo Royal Canin. Objednáváme přes internet.
Je jednodušší, když nám je zavezou domů než abychom se s tím
dřeli..
Druh granulí závisí na velikosti pejska, vše by mělo být napsáno
na obalu.
0
před 2513 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
v kamenných obchodech se to pochopitelně nevyplatí, platíte logicky náklady spojené s vedením dané provozovny. Když si stejné krmivo najdete na nějakém vyhledávači zboží (zbozi.cz od Seznamu nebo ještě lépe heureka.cz) nutně musíte najít mnohem výhodnější cenu za totéž a to i v případě kdy budou přičteny náklady na dopravu (100 Kč). Mnoho eshopů však náklady na dopravu k ceně nepřičítá pokud celková hodnota objednávky překročí cca 1000 Kč , ale to na té heurece hned u každého shopu uvidíte …
Upravil/a: anonym
0
před 2513 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mohu dle zkušeností doporučit Brit.
Ale i zde je několik kvalitativních i cenových rovin.
Mají ho v internetových i kamenn.prodejnách. Jde o to, co máte blízko
nebo po cestě.
ND jsou také velmi dobré. To mi vypadlo
Upravil/a: nyjono
0
před 2512 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejlepší zkušenost se značkou Husse, je kvalitní, pes má po granulích hebkou srst a chutnají mu, nemáme v plánu měnit.
0
před 2510 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kupuji obyčejné granulky, co prodávají v supermarketech, ale uznávám, že už by to možná chtělo něco kvalitnějšího, co myslíte, dá se to srovnávat?
0
před 2509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za mě opravdu, ale opravdu NE! Tak jen pro informaci: V kvalitních granulích se podíl masa pohybuje kolem 50%, v těch, co nejspíš kupujete v marketech bych si tipnula kolem 4% a to ne masa, ale masa a vedlejších produktů – ty vedlejší produkty jsou pomleté pařáty, vnitřnosti, kopyta… vyberte si.n Jen pro představu: kupuju 15kg granulí za cca 1500Kč. Nejsou to granule, na které běhají v telce reklamy, ale takové, u kterých vím, že je v nich opravdu maso a ne jen voda a éčka. Pokud chcete vybrat nějaké kvalitnější, šla bych do Husse. Za mě jednička.
0
před 2508 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zásadně jen kamenná pobočka – nemám dobrou zkušenost spíše s českou poštou , než s nakupováním přes internet :D
0
před 2237 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jestli se počítá i kočičí krmivo a stelivo, tak téměř výhradně v e-shopu. Je to levnější a přivezou to až domů.
0
před 2237 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kamenné prodejny jsou většinou prodražené… A v obchodních řetezcích nenajdeš kvalitní krmivo (50%+ masa) Takže za mně výhradně přes internet. Osvedčený mám https://fera24.cz/krmivo-pro-psy/ také na internetu najdete různe balení 2+1 a pod.
0
před 2223 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Veškeré potřeby pro ty naše rozmazloše objednáváme přes internet jelikož dělám větší objednávky a ta představa že bych se s tím musela tahat je docela hrozná. Je pravda, že eshopy sem tam střídám a koukám jestli nemají granule a konzervy brit někde v akci ale většinou objednávám odsud www.pemi.cz/hledat/brit
0
před 2185 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kupuji hlavně přes internet, dovezou mi to až do domu. Kupuji Brit fresh https://pethome.cz/cs/psi/23523-brit-dog-fresh-chicken-potato-adult-great-life-12kg-8595602530731.html
0
před 2168 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky kupujeme přs internet, vyplatí se to víc. My bereme krmivo Brit a to nabízí víc shopů, takže máme taky šanci sehnat krmivo třeba v akci :)
také kupuji jejich krmivo, konkrétně kupuji psovi řadu Fresh, s tou je dlouhodobě spokojený, tak nemám důvod krmivo střídat a dávat mu toho více, když je spokojený s kvalitnímy granulemi
HanickaP- podívej se na složení.
Hlavněcobsah masa. V supermarketech je to bída.
Granulky jsou i přibarvované. To taky není moc OK.
Dodævám, že ND je dobrá volba.