Mám mobil více než 3 roky a jsem s ním pořád spokojený. Někdy mám ale nutkání vrátit se ke starému tlačítkovému.:)Známí, kteří se mezi sebou trumfují, jaký mají chytrý placky (někteří i s 3D displejem)a vrážejí do toho desítky tisíc, nakonec po dvou hodinách provozu klečí u dobíječky a nadávají.:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? gnr54, tom004, natybubu před 4452 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na frajeřinu si koupit mobil, to je pro mě dost drahá záležitost. Mobil si kupuji zásadně podle technických parametrů, jsem běžný uživatel, nepotřebuji ho k práci, ale chci, aby něco uměl, aby měl vylepšený fotoaparát, delší videa, opakovaný budík, dostačující kapacitu paměti, dlouhou provozní dobu, třeba i radio, aby měl klasickou klávesnici, nikoliv dotykovou, vyzkouším si jak jdou psát sms, ani vysouvací mobil nechci atd. Samozřejmě se mi musí líbit trochu i design. Zcela určitě je mi úplně jedno, jaké mobily mají moji známí a jestli si drahými mobily léčí nějaké své mindráky a pokouší se tak zařadit do vyšší společenské třídy, aby ostatní záviděli …
0 Nominace Nahlásit |
Dobré ráno. Je to jednoduché. Už dávno většina z nás zapomněla,že mobil = telefon. Tedy by měl soužit hlavně ke komunikaci. Proto upřednostňuji klasický s větším displejem a tlačítky,velkou kapacitu baterie,ale i jeho velikost (aby se „dobře“ nosil"). Z funkcí navíc mi stačí,hlasitý odposlech, FM radio.
0 Nominace Nahlásit |
Me se nedavno mobil s kterym jsem byla spokojena pokazil (obycejny tlacitkovy). Ted mam jeste starsi mobil po sestre, ten uz muze mit tak 8 let, ale ve sve dobe byl docela drahy, ale tez obycejny tlacitkovy a jsem ted snad jeste vic spokojena :) O nejakem spesl mobilu jsem nikdy neuvazovala – staci sms, obcas nekomu zavolat, kdyz neni po ruce fotak, tak i neco vyfotit :)
0 Nominace Nahlásit |
první mobil jsem měl bezmála deset let. Ten druhý mám od operátora za korunu. To. myslím, mluví za všechno ;{)> nepotřebuju jít s dobou a v tomhle už vůbec ne.
0 Nominace Nahlásit |
Mám několik let starý tlačítkový mobil, který používám na telefonování a SMS. Takže „na frajeřinu“ :)
0 Nominace Nahlásit |
Výlučně z praktických důvodů, potřebuji aby uměl telefonovat, sms,
internet, nějaké poznámky, budíky, úkoly, přiřazení vlastních zvuků
i obrázků ke kontaktům je taky fajn a šikne se solidní foťák (zatím
nejlíp fotil SE K750i). Takže jen to, co má dnes úplně každý obyč.mobil.
Dotykáče neberu žádné.
Doplňuji:
Jen pro úplnost – také paměťová karta aby byla.
Upravil/a: beer
0 Nominace Nahlásit |
telefon je telefonování .A to mi jde,další kraviny co ta placka umí mě nezajímají.
0 Nominace Nahlásit |
Mam telefon s kterym sem spokojena ze ma wifi,vstup pro jakekoliv sluchatka.Psani tlacitkovy a displej dotykovy takze takovy mix:) a nepotrebuju frajerit s nejakym CHYTRYM telefonem;).
0
před 4452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejak nechapu smysl „dotazu“ a proc vlastne byl pridan na tento server.
Co clovek to nazor a jine priority dle kterych si vybira.
Muj hlavni parametr pri vyberu byl hw odolnost a kryti IP.
0
před 4452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně aby vydržel trochu hrubší zacházení. Tři roky mi zpravidla
nevydrží, i když outdorový vydržel hodně dlouho, ale samotný kryt (už
netěsnil) se potom nedal sehnat.
Zásadně tlačítkové – na nějaké dotekové apod nemám náladu.
0
před 4452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek