Rád dávám ženám kytku. Když ji daruji v místnosti, tak v pohodě- dotyčná si ji dá do vázy. Ale nejsem si jistý, jestli ženě vyhovuje dostat kytku na schůzce v terénu (třeba v parku)… Jestli jí jako nevadí, že by tu kytku měla žmoulat v ruce.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5350 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většina žen květinou nepohrdne ani v terénu. Je tedy pravda, že pak na té procházce parkem apod. je to trošku nepohodlné a navíc hrozí, že to květina nepřežije, ale myslím, že té ženě ta květina nevedí.
0 Nominace Nahlásit |
Asi bych to řešil jednoduchým způsobem, a to jednou jedinou růží… v jednoduchosti je krása, účel se splní, nepřekáží, neprotěžkne ruce…
0 Nominace Nahlásit |
Ja vetsinou davam zenam jednu rudou ruzi a jen k vetsim oslavam –
kulatinam dam vetsinou kytici vetsi.
Nejvetsi jsem pred lety dal mamince – 60 ruzi.
0 Nominace Nahlásit |
dobra zena ma rada kytju ale musis si zjistit jestli ta zena neni alergicka nebo jake kvetiny ma rada ja osobne sem taky alergicka ale ruze mam rada
Zdroj: www.hasicihranice.mypage.cz
0 Nominace Nahlásit |
Budete asi pozorný muž.Netrapte se tím, co s tím ona udělá.Pokud má radost a dostanete pusu,nebo se usměje, jste za milou pozornost odměněn.
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikde není psaný, že to musí být kytka řezaná. Mě naopak víc potěší, když je živá v květináči. Pak nemusí mít ani žena problém, prostě ji v květináči postaví vedle sebe na lavičku…
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
hlavní je že ji má…a žmoula nebo jen drži to je fuk jako třeba i když ji zahodi než pujde domu…tak asi i žmoulani je lepši pro darce…
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechny ženy rády dostávají květiny a myslím si,že žádné nevadí,kdy a kde ji dostane.Mě teda rozhodně né.A klobuk dolů,není moc chlapů,které květiny dávají
0
před 5346 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, a navíc a upřímně, já se cítím krásně, když jdu přes město a nesu si kytku! :)
0
před 5345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |