Kdyz posoudim prvni dojem (tedy pominu vlastnosti, ktere clovek u druheho zjisti a oceni az casem), tak by chlap mel byt chytry, vtipny a upraveny (ale to opravdu mam na mysli to, co se pozna povrchne a nemyslim tim, to jaky by mel byt muz jako clovek do zivota). Co me odpudi je hloupost, arogance, vulgarnost a projevy netolerance (takze treba xenofobie, celkove vyhrady vuci dalsim lidem kvuli zjevu nebo jinym nedostatkum – u takovych definitivne konci moje snaha o jakoukoliv komunikaci)
0 Nominace Nahlásit |
Predevsim rozhodny,vtipny,cestny.Urcite ne- hospodsky typy,lenochy a chvastouni.
0 Nominace Nahlásit |
mě přitahují muži sympatičtí, slušní, hodní, musím na tom muži vidět že opravdu má o mě zájem a hlavně k tomu muži musím něco cítit pokud k němu nic necítím tak mu raději řeknu že at se nezlobí že můžeme být kamarádi ale chodit s nim nechci.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není všechno zlato,co se třpití.
před 5372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě přitahují určitý typy. Můžou být blonďáci, černovlasí,to je jedno, ale musí mít na první pohled v obličeji určitý rys a pak nesmí smrdět. KDyž chci flirtovat, tak pak koukám na inteligenci a další věci.....To je na dýl.
před 5372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě přitahují gentlmeni. Jsem romantička takže kino, večeře. Zároveň
pracovití a hlavně nezadlužený.
Fyzicky: Větší, mohutní, nějakej špek nevadí. Hlavně ne hubení.
před 5372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se líbí muži slušní,spolehlivý,pracovitý,nemusí to být zrovna atleti,ale aby o sebe pečovali.Nesnáším když chlap smrdí potem,zatuchlíma věcma,pivem,nečistí si zuby,není čistotný.Z takových se mi fakt zvedá žaludek.
před 5372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já sem si o svém manželovi myslela že je skoroperfektní jen rok a půl-pak se napil,chtěl napsat půl baráku a byl hrubej-odpustila sem mu-5 měsíců na to mi vrazil facku-prý jen ve vzteku protože sme měli výměnu názorů-nic sem neprovedla špatného a stála sem si bohužel zatím-měl jiný názor…rozvádím se..
před 5372 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |