Laserová operace očí pomáhá při jakých vadách?… Zkoušela jsem se něco dočíst na oftal.cz, ale mají tam jak laserovou tak nitrooční operaci, která je podle Vás měné bolestivá, a která je zase na druhou stranu účinnější?
Doplňuji:
Já jsem se spíše chtěla dozvědět, která tato operace je méně
bolestivější. Se kterou vůbec máte nějakou zkušenost?
Zajímavá 0 před 3730 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nelze obecně říci, že to můžeš podstoupit právě ty. Copak my jsme tu doktoři? Zajdi si na oční – nezáleží jen na typu vady, avšak na konkrétní situaci…
0 Nominace Nahlásit |
Nejdřív si ujasni na co chceš vlastně zeptat. Tvoje otázka nemá hlavu ani patu a je o ničem. Jediné co se ti dá odpovědět, že laserové oční operace pří výkonu nebolí.
0 Nominace Nahlásit |
ad Doplněna: většinou to není tak, že by sis mohla vybrat. Laser se používá na keratektomické operace, obrušuje se jím rohovka, aby se korigovaly oční vady jako krátko- či dalekozrakost nebo menší astigmatismus. Dále pak na speciální věci jako odchlípnutá sítnice. Nitrooční operace pak na vady čočky, typicky šedý zákal. LAserem šedý zákal nevyléčíš a naopak jít na rohovku se skalpelem… no kdysi jo, ale dnes už ne, na to je laser.
0
před 3728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já jsem byla na laserové operaci očí a ta je podlě je méně bolestivější než ta nitrooční. Ta nitrooční to už mám zásah do oka a vložení nového tělíska, zato ta laserová, to je jen zákrok s okem. Podle mě, když se díváš na to oftal.cz, tak tam se dočteš o všem co potřebuješ. Já mám teda zrovna s laserovou operaci očí, dobrou zkušenost.
0
před 3728 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, mosoji, mě druhé oko skoro až bolelo, v každém případě velmi nepříjemné. Nevím, jestli mě málo zakapali nebo už pominul účinek toho anestetika, ale fakt to skoro až bolelo.
cochee , pri operaci ??
to by nemelo
boli to pak, to je jasny.., ale pri … ? ;(
ja nebyla, ale syn s pritelkyni a spoustamejch znamejch, a vim, ze " knuceli "
az pak :) ja jim menila jen obklady :p
a mate vse ok ?
u nas jo..na 100 % ..a kazdymu doporucuji ..
Jj, při. Jak píšu výš, asi málo „kapali.“ 🙂 Už vše OK nemám, je to přece jen už snad dvanáct let, uvažuju o brýlích alespoň na řízení auta, na jiné činnosti mi to stačí. Za ty prachy to ale stálo.
aha..tak to mozna tak bejvalo driv …
mozna, ze Vam do toho oka ani nic nekapli :p
a na ty : " jine cinnosti " se bojim zeptat :))
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |