No prosím pomoz te mi.Chodim s klukem naše láska souvysí jen na dopisováním při hodině každý den si dopisujeme když jsme chodili do 4.třídy tak jsme chodili i ven jenže těd už je náš vztah na psaníčkách jeho telefoní číslo nemám protože nemám telefon takže se nemužeme domluvit.A těd nás učitelka rozsadila takže si psát nemužem a těd se jen naše oči scházejí chceme s polu mluvit ale nejde to.Oba dva se stydíme.Vím vypadá to divně ale je to takový divný nechodíme s polu ven protože by se nám celá třída smala a jako vždy já bych přišla o přátelé a moje znamky by se zhoršili o dva stupně dolu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4301 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vy spolu nechodíte – to si jen namlouváš – je to kamarádství i když jen psaníčkové . Jste mláďata zřejmě tak 11–12 let. Proto vám to vadí stydíte se i sami před sebou . Proč by se nemohl kluk bavit normálně s holkou nebo naopak- nikdo v tom nebude nic přeci hledat. Jsou to jen tvé předsudky, ty zahoď . Holt si tedy musíte počkat , až oba dostanete rozum. Věnuj se učení a uděláš nejlíp.
2Kdo udělil odpovědi palec? huxa, Uzumakyeli
před 4301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
máš dvě možnosti, budeš na něj nadále kašlat a maximálně si s ním někde dopisovat, nebo za ním dojdeš a řekneš mu, co k němu cítíš, ještě lépe mu dáš pusu (nevím, do jaké třídy chodíš, u nás sem měl podobný problém, ale měl jsem vážně vůči spolužákům předsudky, když jsem toto udělal, nesmáli se a dělali, jakože je to nezajímá)
1Kdo udělil odpovědi palec? Uzumakyeli
před 4301 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |