Chtěla bych se zeptat jestli někdo neví o nějaká brigádě v kempu třeba poblíž Českých Budějovic pro jednu nebo dvě 17-leté dívky.A také jestli má někdo zkušenosti s práci v letní kempu nebo jestli je vůbec možné se do nějakého kempu dostat bez známých. Předem děkuji =)
Zajímavá 0 před 4246 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V jednom kempu jsem pracoval, je jednodušší tam zajít osobně a poptat se (resp. v tuto dobu zavolat samozřejmě). Sehnat dobré lidi např. do kiosků je v dnešní době prý docela problém (alespoň podle toho, co mi říkal můj tehdejší šéf). Pokud si řekneš na začátku rozumný peníz a budeš se snažit, tak by neměl být problém tam dlouhodobě (přes léto) vydržet a pěkně si vydělat.
Každopádně, trošku z jiného soudku, úplně nevím, jestli je práce v kempu dobrá pro jednu nebo dvě 17-ti, zvaž sama jestli zvládneš 16 hodinové směny (teď neřešíme jak je to někde v zákoně napsané, bavíme se o ústní dohodě zaměstnavatel vs. zaměstnanec), uklízení hajzlíků, neustálé drhnutí čehokoli, sbírání sraček po kempu a točit desáté a stále poslední pivo dotěrným (holky to maj horší 😛 ) lidem, co už mají dost… (jinak super zážitky, rád na to vzpomínám)
0 Nominace Nahlásit |
nahlídni sem https://www.google.cz/search?q=letn%C3%AD+kempy+-+brig%C3%A1dy&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a
popřípadě si tam vlož inzerát doba je tak akorát
0
před 4246 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek