Viděl jsem to v době, když jsem ještě pořádně nevěděl, co je komunismus a co se za něj dělo a docela mě to bavilo
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanulka11, suaeda před 4831 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je vidět, že nevíte dodnes co je komunismus.
On totiž nikdy u nás nebyl.
Líbí.
Určitě víc ze života než nějaký přiblý americký kousek.
0 Nominace Nahlásit |
Tenkrát to bylo moc pěkné a všichni to sledovali, byli tam obsazení nejlepší herci
0 Nominace Nahlásit |
Ve své době to byl skvělý pohodový seriál udělaný jak ze života. Dnes už nesleduji žádné seriály.
0 Nominace Nahlásit |
Seriál jsem sledoval, když byl poprvé vysílaný v tv. Dnes se někdy podívám na nějaký díl náhodou. Hrají tam dobří herci a navíc scénář napsal dodnes nepřekonaný Dietl. Je škoda, že musel tvořit hodně podobných seriálů v jiné době. Příkladem jeho výborné tvorby je jeho první série Nemocnice na kraji města.
0 Nominace Nahlásit |
Zenu za pultem jsem si poridil na DVD. Uz jenom kvuli tomu jak ho temer vsichni odsoudili po revoluci -ze je to propagandisticky blabol a ja nevim co jeste. At to vezmu jak to vezmu tak krom par nudnych momentu je to vyborne napsany serial a rozhodne skvele zahrany,včetně J.Švorcové. Holt driv se delaly filmy a serialy –pro lidi–.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, bol naozaj aj s prvkami zo života. Výborné herecké obsadenie,
zaujímavé, dokonca by som povedala napinavé.
Ak chcete robiť správnu propagandu, máte sa čo učiť práve z týchto
Dietlových filmov. Dodnes majú čo povedať.
Nie ako tie paškvily z krajin za oceánom (USA, Argentína, Brazília) a teraz
najnovšie z Turecka
0 Nominace Nahlásit |
V době, kdy jiné seriály než Dietl nebyly, se mi líbil.
Když jsem ho viděl onehdy, připadal mi velmi ubohoučký a primitivní.
Asi se všichni vyvíjíme :)
0 Nominace Nahlásit |
Aby ne, to bylo jednou týdně. Vše se plánovalo tak, aby neunikl žádný díl. V té době jsem se měl podstatně lépe. I přesto, že jsem často stával ve frontách. Kdo měl známosti, měl vystaráno.
Zdroj: http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/zlaty-dul-totality-pohostinstvi-20090831.html
0
před 4831 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vydržel jsem se vždycky dívat tak 10 minut, pak jsem musel přepnout,jelikož mozek byl úplně vyřízenej
0
před 4831 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |