Ahoj , nevím jestli se líbím jedný holce , dneska ve škole jsme si normálně povídali jako vždycky , na jedný hodině sem se zeptal jestli si chce ke mě sednout a ona jo , tak jsme si povídali apod. celou dobu mi malovala na ruce svý méno a srdíčka … ,ale nevím jestli je to upřímný , protože sem ji kolikrát viděl jak píše ničí méno a u toho taky srdce a i mi o nějakým vyprávěla , ale taky to mohlo být jako že je o ni zájem tak abych si nemyslel že je nějakej odpad nebo tak … a taky po škole sem s ní měl jít ven , ale už předtím byla s jynýma klukama na obědě , řek sem si co na tom já sem taky s jinýma holkama na obědě , jsou to třeba kámoši … , ale pak to nějak nevyšlo zůstala tam s nima a na mě asi zapoměla nebo se snad styděla nebo je to nějak jinak ? prosím poraďte mám zkrátka 2 otázky jestli zůstala s jinýma klukama venku , je to protože mě nechce nebo se styděla a taky jak mi vyprávěla o tom co se jí „líbí“ co je na tom pravdy , chtělam i ukázat jako že si mám pospíšit nebo jak je to ? zase na druhou stranu mi asi nakreslila na jednu a4 tolik srdcí že bych je nespočítal :D a jak se mám chovat já ? řekl sem si že nejlepší bude nebýt ten co miluje jednu a s nikym jinym se nebaví … mám hodně kamrádek a myslím si že to je dobře co vy na to ? tak díky předem a sorry za špatnou češtinu … :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? pája139 před 4080 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |