Pokud chci vědět, co jím, jinak než vyrobit si hořčici neumím ani představit.
Hořčici vyrobím z drcených hořčičných semen a octa, jde jen o poměr. Po přidání medu mám hořčiči medovou, přimícháním jemně strouhaného křenu hořčici kremžskou a tak dále..
0 Nominace Nahlásit |
Lze a i bez éček a konzervantů: 🙂
https://www.labuznik.cz/recept/kremzska-horcice/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |