Ježiši, smaž tuto otázku, ještě si toho všimne manželka a bude mi
chtít něco ordinovat :D:D
Doufám, že neexistuje takový lék nebo alespoň se o něm žena
nedozví.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem tomu ráda, že mám pořád velkou chuť na sex, horší by to bylo obráceně. Doporučuji masturbaci, jak pro muže, tak pro ženy.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si našla partnera se stejným „handycapem“ a mzslím že to je úpně nejlepší řešení.Jinač v jeho nepřítomnosti masturbace.
2Kdo udělil odpovědi palec? vecernice, Martina S.
před 5087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jste zdravý mladý muž, takže Vaše potřeba sexuálního styku může být tak intenzivní, jak popisujete. Málokdy se však sejdou dva partneři se stejnou chutí k sexu a proto je na místě trocha tolerance a oboustranného pochopení. To, že Vám Vaše partnerka vychází vstříc jinou formou sexu je obdivuhodné a prokazuje tím náklonnost k Vám.
Vím, že Vás situace asi trápí, ale nedoporučoval bych žádné prostředky k utlumení chuti na sex, spíše např. častější masturbací můžete dosáhnout i uspokojení Vašecho sexuálního chtění a také snížit rychlou vzrušivost a prodloužit dobu k dosažení orgasmu při pohlavním styku.
Zdroj: http://www.opetmuzem.cz/poradna-lekare/predmet/jak-snizit-chut-na-sex/
0 Nominace Nahlásit |
Jak by byly některé ženy štastné…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pořidte si děti a naučte je spát v manželské psteli je to osvědčený
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Šlápni na hrábě ve chvíli kdy je překračuješ. Když se ti to povede, řadu týdnů budeš mít jiné starosti.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, žádní pilulky, tohle já nepodporuju. Ale co je super, to jsou speciální lubrikanty. Na e-kondomy mají senzační nabídku :)
No, koukala ses na e-kondomy? Oni tam mají neskutečnou nabídku lubrikantů a právě tam mají i ten na stimulaci. Za mě topovka, co fakt skvěle naladí.
No, koukala… já ten shop znám… ale spíš mě zajímalo, jak jste s tímto lubrikantem spokojeny?
Když se podíváš na e-kondomy, na tu jejich nabídku lubrikantů, tak tam mají lubrikanty přímo pro dámy. I na tu stimulaci :)
Jojo, vím vím, koukala jsem a koupila si ho :) Musím říct, že jsem teda nadšená, moc mi vyhovuje :)
Já pokukuju po stimulační lubrikancem z e-kondomy. Už jsem na něj viděla i perfektní recenze… takže ten bych chtěla zkusit :)
No, co jsem se tam tak dívala, tak musím říct, že ty lubrikanty mají ty e-kondomy fakt perfektní. Senzační nabídka.
Jojo, já jsem si koupila ten na lepší stimulaci a chlap si na e-kondomy vybral ten na delší výdrž a na lepší erekci. A musím říct, že všechny ty lubrikanty, co jsme zkusili, jsou super.
Hodně fyzické práce, málo jídla, zima, a počkat pár let na stáří
kdy občas hormony usnou. Vyhýbat se situacím apod. Otázka je co je to
přílišná chuť zda několikrát za rok či za hodinu.
Ale popravdě – pokud je to chronické a omezuje to život – šel bych
k doktorovi. A bez studu.
Ale dozví Miroslavste dozví,však on se někdo z uživatelů najde kdo jí dá recept.:-DDD
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |