Má se za to, že lidé chrápou především když leží na zádech. Četla jsem doporučení, že se má do noční košile zezadu (do nějaké kapsy nebo tak) zašít tenisový míček, aby se dotyčný vždycky převalil na bok. Jestli to funguje nevím, ale někteří lidé tvrdí, že ano. 🙂
6Kdo udělil odpovědi palec? kropitko, Miroslavst, Kerberus, hanulka11, hanny 2, jahudka_vlm
před 5019 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S pomocí odborných lékařů si můžete zásadně změnit kvalitu spánku, a to celé rodiny. Také můžete současně výrazně snížit riziko nebezpečí vysokého krevního tlaku, srdečních chorob nebo cévní mozkové příhody.
Metody odstranění chrápání
■pomůcky proti chrápání
■LAUP – laserový zákrok na měkkém patře
■LAMT – laserové zprůchodnění nosu
■UPPP – chirurgické rozšíření branky hltanové
Zdroj: http://www.rodina-finance.cz/plasticka-chirurgie.213/odstraneni-chrapani.21135.html
0 Nominace Nahlásit |
Mlaskání, vím, že to není super rada, ale zabírá, alespoň na mou babičku zabíral, mého otce musím ale nečím praštitit, aby přestal! :)
0 Nominace Nahlásit |
V nějakým filmu říkali, že na to spolehlivě pomůžou špunty do uší. Dají se koupit v lékárně.
0 Nominace Nahlásit |
Slyšel jsem o případu,kdy manželka vyřešila chrápání svého muže
jednoduše tak,že mu přivazovala na noc na záda hrnec.
Tím mu znemožnila ležet na zádech.
V této poloze, totiž chrápal nejvíc. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Pokud Vám vadí crápání zátky do uší a pakliže zbavit se chrápání navštívit lékaře.
0 Nominace Nahlásit |
nepomůže nic ---jedině se odstěhovat do vedlejší místnosti a ten druhý ať si tam klidně řeže
2Kdo udělil odpovědi palec? Jikra, jahudka_vlm
před 5019 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Polštář na obličej, přitlačit asi tak 5–10 minut. Prý to funguje dobře, problém ale je, že dříve chrápající je ráno studenej a pořád leží
0 Nominace Nahlásit |
souhlasím s VampGirl-osobně vyzkoušeno. Na noční košili si na záda
připevním gumičkami tenisový míček. Pomáhá to, ale chrápajícímu se
poměrně špatně spí 🙂, protože si nemůže lehnout na záda.
Taky na chvíli pomůže, když mi manžel zatahá za polštář.
0 Nominace Nahlásit |
existují kapky dostupné v lékárně. Jsou to nějaké vonné oleje. Zkoušeli jsme a fungují (manžel chrápe i na břiše, takže tenisák nepomáhá) Nevýhoda je, že to fat hodně voní…
Zdroj: http://www.nejlepsiceny.cz/chrapani/adenol-kapky-proti-chrapani.html
0 Nominace Nahlásit |
Co mám fakt vyskoušený jsou náplasti s pružinou na nos.Dájí se koupit v lékarně.Používám je při nachlazení.
0
před 5019 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojte, já jsem začal používat sprej PSSST!, který si stříkám každý večer do krku a celou noc je klid, aspoň teda manželka to tvrdí:)
Nejlevnější je nejprve vyzkoušet špunty na spaní které blokují chrápání. ja je používám a funguje to . velký výběr najdete na www.komasport.cz
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |