tom004
Dobré ráno.Zmrazit se dá,ale po rozmrazení je z něj nedobrá
záležitost.Ale dá se znova převařit a nechat ztuhnout.Kdysi jsem to
vyzkoušel a po rozmrazení vyhodil.
suaeda
Rovněž nedoporučuji sulc zamrazovat. Také jsem to dříve vyzkoušel a
moc k jídlu to nebylo.
jaza
Oproti předešlým odpovědím já huspeninu /sulc/ zmrazuji a je tak, jak
jsem ji udělala. Ale je nutné dodržet určitá pravidla. Po dovaření
nechám pouze 10–15 min. odstát a pak ji horkou nalévám do umělohm.
krabiček s pevným víkem. Okamžitě zavíčkuji, nechám vychladit a opak
teprve dávám do mražáku. Ke spotřebě vytáhnu krabičku z mražáku,
neotvírám – velice důležité – a nechám ji v kuchyni rozmrazit.
Dělám to vždy večer a ráno se již může otevřít. Huspenina je úplně
jako čerstvá.