Jakým způsobem se dá zvolit parter pro celý život? Má vliv na výběr
partnera pořadí jeho narození?
Jak to máte vy se svým partnerem? Jste vy jedináček a on také nebo je to
jinak?
Sedí provedený průzkum na vás?
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/223969-hledate-dokonaleho-partnera-ptejte-se-v-jakem-poradi-se-narodil.html
(Ptám se na možnosti výběru partnera pro manželský život, nikoli na
aktuální průzkum).
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, panenka, annas, anonym, BEAES, stana73 před 5023 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Hlavním kritériem nebývají většinou nějaká pořadí narození nebo zvěrokruhy,ale výše bankovního konta.;-)
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, Miroslavst, anonym
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Možná to platí spíš u mladších ročníků a těch,ktěří nedávno vyletěli z hnízda.Záleží taky,jak je vedli rodiče k samostatnosti.Ti,co už mají něco za sebou,jsou ovlivněni životem.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, ReHu, annas, Miroslavst
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stará a osvědčená pravda je -podívej se na tchyni,ať víš do čeho jdeš.Není tím myšlen vzhled.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, dedeg, Jsemtady
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já byla starší ze 2 sourozenců, pertner byl nejmladší ze 3 a moc to neklapalo. Asi to byli tím, že on je štír a já vodnář 🙂. Ale i teď, když jsme od sebe spolu komunikujeme často a v pohodě. Teď již ano 🙂.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s Jami, jací jsou rodiče, takové budou i děti, tak že pokud prozkoumáte povahové vlastnosti matky od vaší vyvolené, taková za pár let bude, projevuje se to ale po x letech, ne hned, to samé u mužů. I typ postavy bude obdobný, ale jsou i vyjímky.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5023 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když se člověk zamiluje,tak nepátrá po nějakém znamení,alespoň já to tak mám.Přece nebudu chodit a ptát se slečen,kdy se narodily a podle toho si vybírat.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |