Včera jsem byla u zubaře se strašnou bolestí zubů a nateklou dásní. Zubař mě seřval, že jsem k němu nemusela ani chodit, že jsem si to mohla vyřešit sama. Že si mám koupit mezizubní kartáčky a čistit to tam… To jsem udělala, ale dáseň je čím dál tím víc nateklá, bolí to víc a strašně z toho krvácím. Je to normální, nebo mám hledat nového zubaře? :)
Zajímavá 0 před 2174 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím sice o jaký problém jde, ale vypadá to na nějaký zánět nebo parodontózu. Nějaké dodatečné čištění kartáčkem už nemá smysl. S takovým „zubařem“ bych se rychle rozloučil.
Upravil/a: Kepler
7Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, Mc Merkurion, quizzi, dubraro, Anikitos, nyjono, aliendrone
před 2174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepřipadá mi to OK, podle popisu bych asi zkusil jiného zubaře nebo pohotovost. Jinak na různé záněty apod. by možná mohli pomoct šalvějové kapky (výplach) – poraď se v lékárně (když je lékař na h…) možná poradí něco lepšího…
3Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, Anikitos, aliendrone
před 2174 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ať je příčina jakákoli, doktor tě nemá co seřvávat.
Má možnost ti vše vysvětlit a říct co a jak.
Určitě doporučuju se podívat po jiném.
Vím, že mnozí jedou i do jiného města. A vyplatí se to.
0 Nominace Nahlásit |
Já se divím, že se vůbec ptáš! V dnešní době, kdy je tu zubařů jako máku (to víš, třeba v Praze je UKčková konkurence VELKÁ, přičemž většina známých tvrdí, že UKčka či Rusáci jsou LEPŠÍ!!!), pro mnohé není problém změnit zubaře JEN PROTO, že mu není sympatický! :)
0 Nominace Nahlásit |
To chceš zánět dásní vyléčit přes noc? Ono se to také přes noc
nestalo!!! Ano, má pravdu. Mezizubní kartáčky, čištění zubů
dostatečně dlouhou dobu a ústní voda PRADONTAX!!!! Přiznej se, dělala jsi
to?
Žádný zubař ti zuby čistit nebude !!!
0 Nominace Nahlásit |
Kolik lékařů či zubařů umí pacienta vyšetřit přes internet?
Žádný, že?
A proč předpokládáte, že laikové v internetu budou vědět
více než zubař, který Vás vyšetřil?
Máte-li o jeho postupu pochybnosti, obraťte se na jiného zubaře.
Jediné, k čemu mám výhradu, je to „seřvání“.
Ovšem je otázka, jestli jste si jeho výtku mylně nevysvětlila.
0 Nominace Nahlásit |
alien: už několik let jsem bez zubaře a hledání jsem vzdal – taková
je situace u nás.
Mimo mísu: mrkni do diskuze https://www.odpovedi.cz/otazky/co-si-myslite-o-tom-ze-lide-jsou-deti-hvezd
a na https://www.odpovedi.cz/otazky/existuje-uz-nejaka-efektivnejsi-pedagogicka-pomucka-nez-rakoska-remen-etc
V Brně by se určitě našel, ale vše je otázka ceny. Kvalitní zubní kliniky si nechají za kvalitní práci zaplatit.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |