Avatar uživatele
zjentek

Má někdo osobní zkušenost, jak chutnají květy (komu se zadařilo případně také plody) fuchsie?

K čemu by se chuť nejspíše dala přirovnat?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 135 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
aliendrone

Čéče, v tlamě jsem už zkusil leccos – lipový květ, bezový, ale nejvíce mňamikózní kvítek (poupátka) jsou KAPARY (ve slaném nálevu). Nenapodobitelná chuť, super do salátů nebo do svíčkové. Já je ale mám za takovou mňamku, že mám co dělat, abych do sebe nehodil celou skleničku (samotnou, bez ničeho) naráz. Většina lidí nad tím kroutí hlavou. Fuchsie (ani nwm, že [jestli vůbec] je to k žrádélku) jsem ale zatím nezkusil, tedy… Jestli se to „kuchyňsky“ nejmenuje nějak jinak (viz bobkový list=vavřín). 😉 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elkon

Nejsem tak chudý, abych musel jíst podobné věci. raději si dám kvalitní jídlo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
paul1

Zkoušeli jsme do polévek dávat květy měsíčku lékařského podle receptu z Francie, ale nic moc, akorát to bylo hezké na pohled. Jinak kapary si vyrábíme sami z poupat
pampelišek anebo medvědího česneku (recepty jsou na internetu), dáváme je např. na pizzu (přidáváme i na kupovanou).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Aliene>>> https://www.y­outube.com/shor­ts/dQ8gRYHyiuc 😍

Avatar uživatele
aliendrone

zjentek>>> Pro mne to je novinka, to víš, nikdy nikdo nezkusí ffšechno. Eslivá se k tomu něgdy dostanu, tak zkusím bo jsem zvědaff. 😉 🙂

Nový příspěvek