Občas
Jistěže má budoucnost. Jak jinak si představuješ okamžitý přenos obrazových informací? Zatím jsou 4 základní způsoby šíření signálu. Bylo by to snad lepší tiskovinami a poštou? Reklamy mě samozřejmě taky se*ou, ale kdo se tím nesmiřuje, má možnost placených kanálů. Komerční televize se nějak živit musí.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Dívám
Ale většinou jedním okem a druhým koukám do noťasu. Ale když je dobrý film nebo pohádka, tak se dívám očima oběma. Jinak si myslím, že TV tu ještě nějakou dobu bude, dokud nevymře generace lidí PC/ internetu neholdující. Vždyt TV jsou i ve sci-fi filmech z daleké budoucnosti. :D
0 Nominace Nahlásit |
Občas
To je jasny ze tv nema budoucnost az bude nase generace stara na tv uz nikdo cumet nebude, mozna velmi vyjimecne ale to televize zkrachujou
Upravil/a: Adamos00
0
před 3012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas
Televize s velkým T je název týdeníku. Ten má budoucnost, dokud bude
existovat televize (ta věc s malým t).
Vypadá to, že sledujete jen komerční stanice. Víte o existenci ČT –
České televize? Tam reklamy nejsou. A přesto existuje. Takže odpověď je
nasnadě.
tomu drzému starci: nekecám a nedívám.
Upravil/a: quentos
0
před 3012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Občas
Jen na programy co mě zajímají.Příklad ZOOM,Kino svět a pod.
0
před 3012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dívám
Někdy je však obtížné najít ten správný program (relaci). Ale člověk se o nic nestará, prostě si dřepne a čumí 🙂. Vypnu u toho hlavu a nic nepotřebuji myslet – většinou. Pouštím si přes ní videa z HbbTV nebo YouTube. A to je budoucnost TV jako zařízení a i „TV“ jako kanálu (HbbTV a podobné platformy).
Upravil/a: 0mar
0
před 3012 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Quentos: ovšem že reklamy na ČT jsou, akorát je necpou v průběhu pořadu. To je jejich bonus. Akorát musíme platit jistý peníz měsíčně a z toho žijí!.
Díky za upřesnění. O tom „jistém penízi“ právě vím – a jelikož mají navíc příjem od státu, měl jsem dojem, že reklamu nepotřebují vůbec…
Příspěvek smazán administrátorem.
Mírni se, není to žádný vůl. Jen je příliš mladý a nezkušený. A taky nejde na jatka. Na tomto webu ještě moc neznamenal, ale zatím se mi zdá rozumnější, než jsi ty.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |