Konkrétně mě zajímá typ Matador 125 ccm, čtyřtaktní. Co je to za výrobek? Čínský nebo japonský? Spolehlivý? Jeho cena je cca 30 tis kč. Rád si nechám doporučit i jiný typ v této kategorií, dle zkušeností případných znalců. Díky za odpovědi!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4921 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Skůtry Maxon jsou Čínského původu. Jsou lákavě levné. Je možné, že po dobu 2 leté záruky budou funkční, případně budou v rámci záruky opraveny. Po uplynutí záruky bude případná oprava drahá, co se ušetřilo na ceně, vydá se na opravy v budoucnu.Já bych volil dražší japonské značky – Yamaha, Honda.Mají tu i slušnou síť servisů.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Dobrý den, prosím nemáte někdo zkušenosti s elektro skútrem? jaký je tam hlavní rozdíl proti klasickému skútru?
Hlavní rozdíl je provozní cena, jednak na kilometr to s elektro skútrem vychází velice dobře, a za další je cena údržby, která na elektro skútru není téměř žádná, já mám třeba skútr ve kterém je i sim karta, díky které skútr komunikuje s mobilem.
Já co mám ten svůj, tak na jedno nabití ujede mezi 90–100 km, podle náročnosti terénu, koupil jsem koupil elektro skútr od https://www.niuskutry.cz/