Chtěl bych si dělat domácí obložené bagety se šunkou sýrem vejci a zeleninou. Nevím ale, jestli mám použít tatarskou omáčku na bagety, nebo majonézu. Poradil by mi někdo, jaký je mezi tím rozdíl?
http://www.brandnooz.cz/products/Hellmanns-Majoneza-na-bagety
http://www.brandnooz.cz/products/Hellmanns-Tatarska-omacka-na-bagety
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 2996 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tatarka je už ochucená majonéza. Tak si kup obě a vyzkoušej.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 2996 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |