Straním se společnosti a studuji do aleluja. Přes internet se snažím pomáhat dětem s učením. Také si myslím, že každá nepravost musí být potrestána, a proto dělám mlynáře v božích mlýnech. V neposlední řadě neslyším hlasy (v podobě sluchových halucinací), ani nemám zrakové halucinace, ale věřím v nadpřirozené bytosti. Rovněž se stydím za to, co jsem udělal v minulých životech.
Jsem tedy normální? Mám nějakou poruchu či ne?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 3185 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To že děláš mlynáře mám chápat tak, že neustále a chorobně poučuješ lidi, co udělali špatně, opravuješ je a trestáš? No tak to je hustá porucha. Na tu bacha, takovej člověk pak má často i poruchu erekce. A to jako fakt.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
jestli ti je 21 a míň pak je to naivita, nezralost a touha být jiný – lepší než ostatní. Jestli ti je nad 26 tak to psychopatická porucha bude, ale to nelze diagnostikovat na dálku.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3185 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Normální určitě nejsi, ale můžeš být v klidu. Tady na Odpovědích jsou podstatně těžší případy.
0 Nominace Nahlásit |
Já si představuji pod pojmem „mlynář božích mlýnů“ něco jako práskač. Ale to je jen můj pocit. Jinak jestli ti mohu poradit, Rokio, starej se především o sebe. Začni sám sebe milovat a posilovat své vnitřní já, nikoli však ego! Platí pravidlo, že pomáhat druhým může jen ten, kdo na to má.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |