Přemýšlím o novém FREE tarifu, ale nevím, jestli nemám ještě počkat. Myslíte, že půjdou ceny ještě dolů? Po přečtení tohoto článku http://www.adsl.cz/clanky/je-rozumne-se-ted-vazat-na-dva-roky to vypadá, že by ceny volání mohly jít ještě dolů. Nemáte někdo nějaké informace? Má cenu ještě čekat? Teď mám NEON a platím tak 500 – 900 Kč, jak kdy.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4204 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já bych si počkala ceny půjdou jistě ještě dolů
to jen O2 láká zákazníky na levné tarify a jsou
nejdražší podle mého a ostatní operátoři taky
lákají čím mohou, ale každý ať se rozhodne sám ..
Doplňuji:
jednou jsem měla smlouvu s O2 přesně si nepamatuji
o jaký tarif šlo, navíc jsem vůbec jejich službu nepoužila
přesto mi účtovali nějaké peníze nejen údajně za provolané
jednotky, ale i za několik vyhotovených faktur a já to vše
musela zaplatit od té doby s nima nechci mít nic společného
u nás ve městě je velká ústředna a kdykoliv jdu okolo mám
chuť si odplivnout !! :((
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Určitě bude lepší počkat na další nabídky.
5Kdo udělil odpovědi palec? brillant, briketka10, anonym, I_hate, pl4toon
před 4204 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na podzim prý budou ještě lepší nabídky. Já osobně vyčkávám.
4Kdo udělil odpovědi palec? brillant, I_hate, briketka10, marci1
před 4204 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Současný oligopol má strach z nového pátého operátora (čtvrtý tu už dávno je – U:fon, pozn.), a tak přišel s touto lákavou nabídkou.
Určitě bych nespoléhal na virtuální operátory, přijde mi to jako malé společnosti přeprodávající plyn a elektriku, není tam žádná jistota, mohou říct „Dnes končíme“ a když pak jsou problémy, tak se řešení hledá mnohdy těžko.
Osobně bych asi na pátého plnohodnotného operátora nečekal, protože se ho ani dočkat nemusíme a prostě zůstal u O2 a dal si ten neomezený tarif od nich. Navíc pokud jste student (do 26let) nebo důchodce, máte ho o 50Kč měsíčně levnější. Nevýhodou tady je, že se musíte upsat na 2 roky – ale to je i u konkurence, kdyžtak se podívejte na nabídky Vodafonu a T-Mobile, jsou si dost podobné.
Nebo se podívejte i na ty standardní tarify, často se lidem vyplatí víc, než neomezenka – nevím co přesně máte za Neonový tarif teďka – řada lidí za mnou byla, jeslti si dát neomezenku, ale když jsem jim řekl, ať mi ukážou poslední 3 vyúčtování, tak se jim spíš vyplatil ten levnější tarif, kde jsou „jen“ volné minuty/volné SMS. Takže i na toto bych se podíval a zvážil to.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek