Jako malá jsem samozřejmě hrála simíky, zoo tycon a podobně ale později wowko (World of Warcraft), Counter Strike1.6 a mít víc času, hrozně ráda bych zkusila Mafii, Assassins Creed, Battlefield… Her co bych chtěla hrát a zajímají mě je spousta, ale času je málo. Navíc to tě to tak trochu odřízne od společnosti, sedět doma u počítače… závisloust na wowku mi stačila :D Ale tak možná někdy, uvidím.
0 Nominace Nahlásit |
Nejvíc mě ovlivnilo určitě wowko. Bohužel (nebo spíš bohudík – čeká mě maturita) ho teď hrát nemůžu, protože mi nějak nejdou spustit soubory .exe (mám ubuntu). Pak miluju hry od Ubi Softu – Rayman 2 a 3, Tonic Trouble, Evil Twin, Beyond Good & Evil, poté samozřejmě Tomb Raider, Mafie (na dvojce je dobrá jedině hudba a atmosféra), Abe, Dragon Age, Harry Potter, The Sims 2, Need for Speed 2, nějaký onlajnovky a na víc si asi už nevzpomenu, uf :)
0 Nominace Nahlásit |
Hodně holek se tu ptá jak cracknout, což je nezákonné hru SimCity
0
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už nejsem holka, tak nic a na nic si nehraju. Vlastně si hraju s obrázkama a fotkama. 🙂
0
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kromě strategií a simáků asi všechno..nejraděj auta (s volantem), „hopsačky“ a logické…
0
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když už, tak klasiku – Tomb raider, Medal od honour, Need for speed, MediEvil, Syberia a líbila se mi i Longest journey.
0
před 4406 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nechápu proč skoro všechny holky hráli nebo hrajou Sims, ale mě to fakt nebere nejradši mám skákačky :)
0
před 4403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |