mam v tr.rejstriku ublizeni na zdravi za coz jsem byl odsouzenej v tomto
roce na 10 mesicu na 2 roky podminene a chci se zeptat jestli mi to po novem
roce s novym tres.zakonem stornujou nebo ne.Diky za odpoved
Doplňuji:
mam dotaz,muj znamej byl odsouzenej na 1 rok a utekl do zahranici a tim padem
se vyhyba soudnimu rozhodnuti.Chci se zeptat jestli se na nej odedneska vztahuje
amnestie nebo ne.Diky za odpoved,jinak se to stalo v roce 2008 co byl
odsouzenej a je ted na uteku
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5436 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím že se na tebe vztahuje po novém roce vavřínový věnec. Jen tak dál. Já tyhle lidi jako seš ty šíleně miluju.
0
před 5436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
můj názor je ten,že podle jakého zákona jste byl odzouzen,tak to podle něj taky zkončí,ale noví potrestaní, tedy v roce 2010 se budou řídit podle nového TZ.
0 Nominace Nahlásit |
Trest nebude vykonan jen v pripade, kdy by cin, za ktery jste byl odsouzen, nebyl trestnym podle noveho trestniho zakona. V tomto pripade o tom silne pochybuji (samozreme ublizeni na zdravi je i v novem zakone).
0
před 5436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přechodná ustanovení nového trestního zákoníku (§ 296 a násl.) na tento váš případ ´nepamatují´. Vás se novela trestního zákona nijak netýká.
To Fortin : tvoje ´odpověď´ není spravedlivá…, vůbec přeci nemůžeš vědět za jakých okolností se vše přihodila a btw na tomto místě není, podle mého názoru, prostor pro posuzování míry (ne)viny
To kenyrts: rozumím vaší poznámce, ale ta přechodná ustanovení nového trestního zákoníku jsou lehce ´iracionální´ 🙂
0
před 5436 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek