MC Hujer

Mami přítel je furt nějaký protivný.

Zdravím. Takže abych začal máma má přítele se kterým už je asi 4 roky mám pocit, vím že to je rapl ale poslední dobou už to docela přehání nevím co mu je ale už se sním nedá ani bavit a většinou furt je takový hnusný na mě jako bych za vše mohl ale kvůli němu mám pak špatný pocit a celý den prostě úplně v háji už nevím co dělat nechápu jak furt s ním máma může být ale jí je to vlastně jedno sama by to nezvládla, ale sem zvědavý co budou dělat až se fakt odstěhuji i když myslím že jim to bude jedno, ale prostě mě to mrzí že to takhle je jak to mám vyřešit aby to bylo v pohodě ještě teď když budou ty Vánoce, furt se hádat doma mě fakt už nebaví a už to trvá nějakou dobu prosím poraďte mi.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Savier před 6 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Filip84

Tak jsi se vyzpovídal.

Tohle není „zpovědnice“. Ale co už.

Není co poradit: nejsi pánem situace, tím je Tvá matka.

Přeju pevné nervy, a ať to nějak vydržíš!

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Čtyři roky, to je už dost dlouho na jeden vztah. Vypadá to, že bobík už mami nemá rád. Máma na to asi ještě nepřišla (a garantuju ti, že ZÁMĚRNĚ ani tak brzo nepřijde), vlastně ani nechce přijít, CHCE BÝT S NÍM, ne, no a tuhle její kratochvíli vychytáváš bohužel ty, právě těma náladami a vůbec atmosférou, která se tam v té již brzy abnormálně toxické domácnosti šíří. Ale tak hlavně že mami má ráda, ne? Láska je láska, nebuď necitlivý syn 🤷‍♂️

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek