Ing.
taky jsem udělal postgraduál, ale na MBA už to nedotáhl, přišla nezaměstnanost, k prac. místu nepomohlo, naopak! Bába na pracáku mně přímo řekla: „Nesmíte nikde přiznat VŠ! To vás nikdo nezaměstná.“ Dobré co?
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Nemám
Byl na dosah, bakalářka úspěšně obhájená, čtyři z pěti státnic
hotové, přijímačky na navazující mgr. studium složeny. Pohořel jsem
však na té páté.
Dnes vím, že to byla spása – skvělou práci, navíc v oboru, mám i bez
titulu a na navazujícím bych se leda trápil.
0 Nominace Nahlásit |
Nemám
Jeden známý má dobrou práci bez titulu, pracuje ale pro rakouskou společnost. Jinak, samozřejmě že Vám titul pomůže v lepší práci, co to je za otázku? Nejde moc o ten titul, ale jak chceš dělat doktora nebo právníka bez VŠ?
Upravil/a: anonym
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3347 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bc.
ale bylo to tak tak.. jsem čerstvý absolvent oboru Ochrana a tvorba životního prostředí a práci zatím nemám, chystám se na ÚP…
0 Nominace Nahlásit |
Jiný
Jak je možné, že se objevilo 1 procento u MUDr, když odpovědích nikdo nehlasoval pro tento titul?!
0
před 3347 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tu se dějí věci, záhada je, že to opět zmizlo, škoda, že jsem neudělal screen.
Kdyby jste raději napsal do odpovědi, jaký ten jiný akademický titul máte a zda Vám nějak to že ho máte v životě pomohlo.
BalotaGuy: Má otázka je naprosto normální. Třeba takový inženýrský akademický titul sám o sobě mi rozhodně nezajistí žádnou lepší práci – ani mě nepředurčuje k žádnému specifickému povolání. A i když si někdo vystuduje na právníka, tak to neznamená, že onu práci sežene (protože třeba nebude mít žádné známosti) = titul a čas strávený na škole je mu na nic.
= ptám se tu konkrétních lidí, jak to bylo u nich a ne jen obecné „bláboly“, jak je titul důležitý …