Mám dva psy. Nejsou ani obrovští, ale ani ti nejmenší. Spíše střední. Tak akorát 🙂 Jeden z nich je dokonce ještě štěně, ale vím, že bude také středně velký 🙂
0 Nominace Nahlásit |
My máme doma plavého Amerického kokršpaněla,12kg.ale také mu bude už 10let.Je to naše psí dítě.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám jednoho velkého (hlídacího) a druhého malého (na mazlení),ale z okolí vím že lidé mívají spíše malého domácího mazlíčka.
0 Nominace Nahlásit |
tak mi máme velkyho novofunlana a je to takovej mazlící nouma, nehlídá jenom si hraje ( je mu 9 let)
0 Nominace Nahlásit |
Máme doma tři drobečky VELKÝCH ŠVÝCARSKÝCH SALAŠNICKÝCH PSŮ , dvě feny a psa . Cca 180 kg živé váhy , jsou to mazlíci a hlídači dohromady
0 Nominace Nahlásit |
Právě se nacházím na pozemku s jednou stafordšírskou terierkou,bude
jí 8.8. 14 let,aprikot pudličkou trpasličkou z útulku,kříženým pinčem
také z útulku,a stádem,tedy smečkou pěti trpasličích pinčů.
Takže tady vedou ti maličtí.
0 Nominace Nahlásit |
Mám Cane corso je větší hlídač,a perfektní k dětem.Chůva a hlídač v jednom.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám velkého z kterého jde hned na první pohled respekt, ale je neškodnej :)
0 Nominace Nahlásit |
Našli jsme našeho miláčka jako toulavé štěňátko. Měl tehdy 10 kg. Teď má 10 měsíců a 54 kg. Rasa? Neznámá, možná vlčák s leonbergrem. Povaha? Úžasná, proto lidičky pokud máte možnost pomoct nějakému chlupatému kamarádovi udělejte to. Budou vám neskonale vděčni. Měli jsme už pejska z útulku a byl taky skvělý.
máme tři,havaňáka 13let,jezevčíka 4roky,azlatíčko 1,5roku starého bernardyna.to je panečku trojka