Bílý pepř je zdravější,dražší ale méně aromatický než černý.Používá se do jemnějších jídel například polévek.
0 Nominace Nahlásit |
Je podstatně jemnější a vhodný do zeleninových,krémových polévek a do salátů.Nejsou tam pak černé tečky a vypadá to líp.
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 5161 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bílý pepř se vyrábí omletím černé šlupky s normálního pepře. Používá se do majonéz a salátů spíš pro vzhled. Část aroma je uloženo pod slupkpou a tak je jemnější.
0
před 5163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |