Muzete si pujcit dokonce i ozdobeny.
Osobne si myslim, ze je to dobry trend vzhledem k ochrane prirody a treba firmy
by mohly techto sluzeb vyuzivat.
Co si o tom myslite?
doplnujici informace: https://www.pronajemstromku.cz/
Upravil/a: cappuccino
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Rokio před 3 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím si, že je to hloupost. Nic se nemá přehánět. Vánoční stromky se dnes běžně pěstují právě pro tento účel. Takže bláznit s ochranou přírody je zbytečné. Pravý vánoční stromek má svou romantiku. Žádný umělý strom to nemůže nahradit.
0 Nominace Nahlásit |
Půjčit si živý vánoční stromek? A jak to pracuje v praxi? To ho pak po Vánocích zlikviduje ten propůjčující? (; ((;
0
před 3 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Že Evropané jsou paka. 🤦♀️
Když už tu jolku musí zdobit, to si nemohou vypěstovat vlastní (přerostlou) „bonsai“? Prostě mini stromek? Bože … 🙄😅
Jinak je mi to srdečně jedno. Jolka jako taková, koupená, umělá, živá, půjčená je další kravina, na které se ale spousta lidí dobře živí. Nebýt 🤪 svátků, ekonomika poklesne: takže klidně ať pronajímají i gumové vánoční cukroví! 😂👌
0
před 3 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se tyto stromky znovu vysadí do přírody, tak cca 50 % jich brzy uschne a pro půjčujícího je to nevýhodné. Já jsem měl jedličku ve velkém květináči. Před vánocemi jsem ji vždy zvykal v chodbě, aby si zvykla na vnitřní teplotu. Po Vánocích zase opačně. Měl jsem ji snad 12 let. Už byla hodně pro mne přerostlá. Letos bude živý stromek a na jaře se pokusím znovu obnovit květináč. Kdo dělal někdy něco kolem lesa, tak ti potvrdí, že znovu vysazovat do přírody sice vypadá a zní hezky, ale v praxi se to nedělá.
Jo tak, tak ty stromky jsou asi v nádobě i s kořeny, že? To by taky bylo dobré napsat do pole pro podotázku. I tak ale zkušenost nemám! 😂😅🥱