Neznám, ale já hubla za pomocí bylinek.
Naučila jsem správně trávit tuky, upravil se mi metabolismus tuků, jedla
jsem vše, ale pravidelně 5× denně, hodně pila , převážně vodu, po čase
jsem přidala další bylinné produkty a za 5 měsíců jsem byla hubenější
o 2 konfekční velikosti 🙂 Zdravé hubnutí, bez diet, nervů, a ještě
jsem tělu dodávala mnoho vitamímů a dalších látek z bylinek.
Váhu si držím půl roku a žádné zpětné nabírání se nekoná. Cítím se výborně a vřele všem doporučuji.
Ráda všem poradím.
Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravislaskou
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak už jsem psal, naši na tom šlapou a hubnou docela slušně, ale je třeba k tomu dodržovat i nějakou tu rozumnou životosprávu a šlapat každý den. Některé stroje mají i relaxační programy, tedy méně náročné šlapání, při kterém se tolik nenadřete, což je vhodné tak jednou týdně místo klasických náročnějších programů.
Skutečně se vyplatí koupit si dražší, ale klasický běh, bruslení, plavání, běžky a podobně to rozhodně nahradit nemůže. Spíš by to mělo fungovat jen jako takový sportovní doplněk na doma.
1Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst
před 5009 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám skvělou zkušenost. Začala jsem před rokem, každý den minimálně hoďku, většinou dvě 🙂 za necelý rok 18 kg dole, tělo pevné. Ještě teda k tomu posiluju břicho a upravila jsem samozřejmě životosprávu. Takže já mohu doporučit. Má z těch zmiňovaných věcí určitě největší zásluhu na mém zhubnutí 🙂 DOPORUČUJI
0 Nominace Nahlásit |
Eliptický trenažér je výborný na hubnutí. Kupujte pouze ve speciálkách, masivní značkový typ s dlouhým krokem, šlapky musí být nedaleko od sebe, aby pohyb byl přirozený. Trenažér Vám musí „sedět“ na míru. Nechte si trenažér pořádně předvést a vyzkoušet. Levné typy nekupujte.
Zdroj: pknewshop.cz/zdravi/
0
před 5000 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je takový trenažer lepší nebo horší než rotoped? co se týče hubnutí, tak na jakém mi to půjde lépe?
Za mě je to rozhodně lepší, je to takové akčnější. Pokud o něm přemýšlíte, tak doporučím vybírat kvalitní magnetický. Pozor si dejte i na rozdílnou délku kroku.
Nechal jsem si poradit od kamaráda, který dělá profesionálního trenéra sportovcům. Doporučil mi tento model https://www.fitham.cz/nordictrack-c55 doručení jsem měl zdarma domů, a případný servis provádí také doma.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |