dust8

Máte raději soukromí, nebo potřebujete kdejakou sociální síť a proč?

Zajímavá 0 před 582 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Mravenec

Jiná odpověď...

Střídám to, sociální sítě mám, ale stejně tak mám rád soukromí a les na chalupě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Jiná odpověď...

Nepotřebuji se někde předvádět. Ti, co se předvádí pak fňukají, že někdo zneužil jejich fotky a jiné údaje. Facebook využívám jen minimálně a bez osobních detailů.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

GM

Jiná odpověď...

Sociální sítě nepoužívám.

Upravil/a: GM

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Jiná odpověď...

Mám rád soukromí a zároveň píšu příspěvky hned na 5 sociálních sítí.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Jiná odpověď...

Já té otázce moc nerozumím (netvrdím, že je pitomá, jenom tvrdím, že „vysílá na jiné vlně“): co má sociální síť společného se soukromím?

Podívej se, když si stáhnu WhatsApp, nebo Telegram, tak ten kecálista se dá, bez problémů, nastavit tak, aby nikdo neviděl, kdy jsem tam byl naposledy, a ani žádné další informace o mé osobě.

To samé umožňuje fuckbook, respektive jeho Messenger.

Proto, právě, nějak nechápu korrelaci mezi soukromím a ne/používáním sociálních sítí. To s tím, přeci, nemá nic společného, je to o nastavení si hranic, a ty si každý nastavujeme i v reálném životě, ne? 🤷‍♀️

Já to nepoužívám. Fuckbook a podobné cypiny jsem odinstaloval už hodně, hodně dávno a kecálky přestal používat po předminulé babě, poněvadž to bylo akorát na ošteru: furt něco vypisovala, pak to, trubka, blbě pochopila, a pak byla napučená (ona byla mladší 😅). Nic, beztak je to pakonina: chce mne vidět? Udělá si čas. Nemůže si udělat čas? Výmluvy, víš co si s nimi může! 🙄 Hotovo. A ono to funguje, naživo potom nekušní, že něco špatně pochopila, není napučená, hotovo. 🤷‍♀️

Asi je to tím, že já mám ve zvyku všecko zjednodušovat a sociální sítě všecko akorát komplikují. Chce napsat? Má SMSy? Platí je? Tak nemá mít kartu pro fakany, ale normální tarif pro dospělý lidi! 🤷‍♀️🙄😅

Ale jednu výhodu to mělo: naučil jsem se tam používat emotikony. 👌😅

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek