Já i když nechodím do kostela tak boha ctím jen mě mrzí když jsem se k němu modlil aby tady byla ještě s námi mamka tak mě nevyslyšel. A mlčel než mamka zemřela.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, Roman71, _Bůh_ před 1073 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jo, pomoz si sám a pánbůh ti pomůže!
3Kdo udělil odpovědi palec? jirka F, da ny, Otazník123
před 1073 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já věřím, že Bůh je sám vesmír. Každá akce má svoji reakci. Co uděláte, se vám jednou vrátí.
K Bohu mám kladný vztah, i když to tak podle mého působení na tomto webu nemusí vypadat.
Snažím se konat dobré skutky, abych měl dobrý pocit a měl se dobře.
0 Nominace Nahlásit |
Nemůže ti pomáhat něco (někdo), co (kdo) neexistuje.
1Kdo udělil odpovědi palec? Otazník123
před 1073 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, mám rád našeho Stvořitele, že nám dal život a možnost prožívat tento svět a účastnit se zde na bytí.
0 Nominace Nahlásit |
Mám pravého Boha moc rád a cítím to, i z Jeho strany. Pomáhá nám stále, celé své pozemské rodině.. vždyť On je tím milujícím Otcem, který s láskou pečuje o ty, kdo mu slouží.
Smrt blízkého člověka bolí a Bůh velmi dobře ví, co prožíváme. Proto před dvěma tisíci lety dal za včechny lidi svého dokonalého Syna Ježíše Krista, abychom v Božím království, až budou kříšeni mrtví, mohli žít věčně. Proč Bůh nezasáhl a nezabránil tomu, co se ve vaší rodině stalo, vám můžu napsat v soukromé zprávě.
0 Nominace Nahlásit |
Mě modlitba a víra citelně pomohla už několikrát. Spíše než o „zázrak“ se modlím o klid, odvahu, abych jednal způsobem který Boha ctí. Pak cítím, že nejsem sám a pomáhá mi to jednat lépe. Možná někdo řekne, že stejného výsledku dosáhnou i bez Boha, ale je to i tom, že člověk si připomíná své místo na Zemi ve vztahu ke Stvořiteli, kterému bude skládat účty a který si zaslouží mou lásku za to, co chystá a co udělal.
0
před 1034 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
elkon: Souhlas, placebo vám taky v ničem nepomůže, ale pravý Bůh
ano.
Chce to vynaložit úsilí a navázat s ním přátelství. Být bohem sám
sobě, ke štěstí nevede.
annas | 5913 | |
Drap | 4655 | |
led | 3008 | |
Kepler | 2836 | |