jirka F

Máte rádi Boha a ctíte ho? Pomohl vám někdy v něčem?

Já i když nechodím do kostela tak boha ctím jen mě mrzí když jsem se k němu modlil aby tady byla ještě s námi mamka tak mě nevyslyšel. A mlčel než mamka zemřela.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, Roman71, _Bůh_ před 1073 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Kepler

Jo, pomoz si sám a pánbůh ti pomůže!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Rokio

Já věřím, že Bůh je sám vesmír. Každá akce má svoji reakci. Co uděláte, se vám jednou vrátí.

K Bohu mám kladný vztah, i když to tak podle mého působení na tomto webu nemusí vypadat.

Snažím se konat dobré skutky, abych měl dobrý pocit a měl se dobře.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Ano. Máme ho v sobě. Podle toho nám pomáhá. Není to sranda.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Nemůže ti pomáhat něco (někdo), co (kdo) neexistuje.

0 Nominace Nahlásit

df

Ano, mám rád našeho Stvořitele, že nám dal život a možnost prožívat tento svět a účastnit se zde na bytí.

0 Nominace Nahlásit

Roman71

Mám pravého Boha moc rád a cítím to, i z Jeho strany. Pomáhá nám stále, celé své pozemské rodině.. vždyť On je tím milujícím Otcem, který s láskou pečuje o ty, kdo mu slouží.

Smrt blízkého člověka bolí a Bůh velmi dobře ví, co prožíváme. Proto před dvěma tisíci lety dal za včechny lidi svého dokonalého Syna Ježíše Krista, abychom v Božím království, až budou kříšeni mrtví, mohli žít věčně. Proč Bůh nezasáhl a nezabránil tomu, co se ve vaší rodině stalo, vám můžu napsat v soukromé zprávě.

0 Nominace Nahlásit

postcd

Mě modlitba a víra citelně pomohla už několikrát. Spíše než o „zázrak“ se modlím o klid, odvahu, abych jednal způsobem který Boha ctí. Pak cítím, že nejsem sám a pomáhá mi to jednat lépe. Možná někdo řekne, že stejného výsledku dosáhnou i bez Boha, ale je to i tom, že člověk si připomíná své místo na Zemi ve vztahu ke Stvořiteli, kterému bude skládat účty a který si zaslouží mou lásku za to, co chystá a co udělal.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Roman71

elkon: Souhlas, placebo vám taky v ničem nepomůže, ale pravý Bůh ano.
Chce to vynaložit úsilí a navázat s ním přátelství. Být bohem sám sobě, ke štěstí nevede.

před 1070 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek