orwell
Samozřejmě, kdo by neměl. A cibule hodně!
anonym
Nikdy jsem to neměl. ;) Chutná to jak utopenec? Ty si pamatuju.
da ny
Záleží na výrobci salámu, většinou není dobrý.......
1× v roce mi stačí, ocet (lihový 8%) byť naředěný není nic zdravého a
vhodného pro člověka ;)
iceT
Salám s cibulí a octem byl v jedné hospodě ,kde jsem pracovala na
jídelním lístku.
Jo, chutná to jak utopenec, akorát nenaloženej, čili nenasáklej nálevem.
Ale nepohrdnu ani Juniorem. Je to taková variace na tlačenku s octem a
cibulí.
tony2412
Vynikající ale záleží na gothaji,před revolucí byl chutnější…
jepik
Mám !!!!!! Ale nejprve při koupi gothaje koukám na obsah masa, nekupuji
gothaj, kde je obsah masa 50% masa. Dělám si ho s červenou cibulí přidám
místo
pepře syrovou decentně pálivou papriku. Potom používám jenom bzenecký
ocet, který se mi zdá být nejlepší, který rozředím. K tomu čerstvý
chléb a nemá to chybu už při psaní mi tečou sliny a budu si ho muset
udělat !!!!!!
zjentek
Jako vegetarián jedině cibuli s trochou octa a gothaje.
A pepř, hodně.
Mc Merkurion
… samosřejmě, jen je problém narazit na dobrej Gothaj …