Co je podle vás lepší??? Nevím čím jet zítra za přítelem…:-) Vlakem se mi nechce proto, že je obtížný přestupování v Havlíčkově Brodě, ale zase mi to přijde rychlejší a hladší cesta.. :) Čím vy radši jezdíte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? pukman30 před 5333 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych asi jela taky radši tím vlakem,musíte vzít v úvahu,že děti mají zítra prázdniny,hromadná přeprava bude asi pěkně natřískaná,podle mého méně lidí cestuje vlakem,tak by to snad mělo být pohodlnější
0 Nominace Nahlásit |
já raději všude vlakem, neriskujete, že se vám udělá blbě, je to
romantika, hezky to drncá, je to ekologičtější a ten jeden přestup, pokud
není časově o hubu, se dá přežít…
Doplňuji:
nezapomeňte ale aplikovat nějakou slevu – třeba zpáteční, jedete-li
tentýž nebo další den zpět…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Jezdím obojím, ale vlak je opravdu pohodlnější, můžete se tam i občerstvit a skáknout na wc, projít se, pokud cestujete dlouho. Do 50km upředňostňuji bus.
3Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, sesednizkola, anonym
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jedu sama a mám více zavazadel,dávám přednost autobusu.Na výlet s rodinou mám raději vlak.Vlakové i autobusové nádraží jsou u nás vedle sebe.
2Kdo udělil odpovědi palec? TeriBublinka, sesednizkola
před 5332 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě vlakem.Přijde mi to pohodlnější.Ale bus zase bývá rychlejší.Hodit si korunou?
0 Nominace Nahlásit |
Raději jezdím vlakem líbí se během jízdy sledovat to okolí.
1Kdo udělil odpovědi palec? sesednizkola
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proferuji vlak uz od detstvi to byl pro me zazitek.
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jezdím obojím, ale ten vlak je pro mne lepší. Také mne moc baví sledovat během jízdy okolí. Vlakem jsem začala jezdívat brzy, protože v autobuse se mi dělávalo vždy špatně, ve vlaku ne. ;o). Takže když už, tak vlak ;o)
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě mám raději vlak, snad s výjimkou tras, kde je více než jeden přestup. To pak raději volím autobus.
0
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
vlak rad sleduju okoli a kdyz potrebuju muzu jit na wc a proste jse mi to libi ale i auto busem jezdim rad ale kdyz jde o dloue vylety tak vlak kdyz treba ke kamosum tak autobus
0
před 5328 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek