Snažím se chodit pravidelně běhat a jelikož jsem časově vytížen musím oblíbenou sportovní aktivitu přesně plánovat podle předpovědí počasí – nikdo přece nechce jít běhat zrovna když bude pršet, že? Poslední dobou si všímám jednu zajímavou věc – dřív hodně přesné hodinové předpovědi vůbec nesedí (čekám, že má v danou hodinu pršet a nakonec neprší – vyběhnu, protože nemá pršet a v půlce cestky zmoknu) a navíc jsem si všimnul, že tu hodinovou předpověď strašně často mění (dřív to sedělo i 24 hodin předem a teď to klidně mění z hodiny na hodinu). Máte stejný pocit? Pokud ano, jaký je váš názor? Ovlivnil počasí popel z požáru v Hřensku? Nebo ho ovlivňuje válka na Ukrajině?
Zajímavá 0 před 787 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můj názor je ten, a vidím to všude okolo sebe, že firmy a instituce nejsou ochotný zaplatit skutečné odborníky. Milují levnou pracovní sílu, nikoliv vzdělané lidi. Možná že se to nevyhnulo ani předpovědím počasí. Rozhodně se to nevyhnulo novinařině.
1Kdo udělil odpovědi palec? Viktorie II.
před 787 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jakmile vidím a slyším předpověď od paní Dagmar Honsové, a hlásí slunečno na příští dny, beru si raději deštník.
0 Nominace Nahlásit |
Nezhoršila. Je potřeba rozlišit:
0
před 787 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek